Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
Новини от бранша
Търсене


ПИШЕТЕ НИ !!!

За по-качествени туристически услуги
Редакцията не публикува само новини, които не са ни изпратени
Абонамент

Държава: 

Прокуратурата подкрепи Гранична полиция

Дата: 29.12.2005

Гарван гарвану око не вади

Прокуратурата не е открила данни за престъпление в Гранична полиция при събирането на такси от транзитно влезли в България турски граждани, установи проверката по разпространения през ноември от депутата от ДСБ Атанас Атанасов доклад, според който се губят над 13 млн. лв. Заключението беше представено вчера от вътрешния министър Румен Петков по време на смяната на ръководството на Гранична полиция.

На мястото на досегашния шеф ген. Валери Григоров беше назначен директорът на РДВР - Бургас ген. Красимир Петров. Рокадата стана повод да се направи връзка с доклада на дирекция Ревизионна в МВР. Според него от април 2003 г. до май 2005 г. не са били събрани над 13.7 млн. лв. от транзитно влезли в България турци. Трябва да бъдат прекратени спекулациите на гърба на Григоров и службата, заяви министър Петков.

Пресцентър МВР

Видяна общо: 373 рейтинг: 0.09

Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.