Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
Новини от бранша
Търсене


ПИШЕТЕ НИ !!!

За по-качествени туристически услуги
Редакцията не публикува само новини, които не са ни изпратени
Абонамент

Държава: 

Британка се венча за делфин

Дата: 31.12.2005

Необичайна сватба, при която във вярност се врекоха 41-годишната британска милионерка Шарон Тендлер и 35-годишният делфин Синди, се е състояла в сряда в израелския курортен град Елиат. "Младоженците" се запознали преди петнадесет години, когато британката посетила за първи път атракциона Делфински риф. Между нея и делфина възникнала симпатия и Шарон посещавала любимият си поне два-три пъти годишно.

Миналата седмица жената дошла за пореден път и изненадала дресьорката на Синди с необичайна молба - да попита делфина иска ли да се ожени за нея. Тя получила неговото съгласие и брачната церемония се състояла в сряда.

Както се полага булката била в бяла рокля, младоженците се целунали, а гостите похапнали добре. "Аз съм най-щастливата жена на света и съвсем не съм извратена", отбелязала Шарон. Тя добавила, че когато плува "рамо до рамо" със Синди, се чувства изключително спокойна и отпусната. Все още няма яснота дали и как бракът ще бъде консумиран.

Заслужава да се отбележи, че за делфините 35 години се равняват на приблизително 65 човешки, а максималната продължителност на живота на тези морските бозайници е половин век.

Йедиот Ахронот

Видяна общо: 1072 рейтинг: 0.25

Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.