Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
Новини от бранша
Търсене


ПИШЕТЕ НИ !!!

За по-качествени туристически услуги
Редакцията не публикува само новини, които не са ни изпратени
Абонамент

Държава: 

Телевизиите се надпреварват с култови филми

Дата: 31.12.2005

Шоу. Смях. Комедии. Музика. Само любими лица - водещи, актьори.

Така ще изглеждат родните телевизии през трите почивни дни. Медиите са подготвили разнообразни шоу програми, с които ще забавляват народа. От зори до здрач. И от здрач до зори.

Така в ранния следобед днес любителите на българското кино могат да се забавляват отново с култовата комедия "Топло" по Канал 1. Феновете на Джулиана Маргулес пък могат да я гледат по обяд по bTV в "Големият ден".

Любителите на мачовете сигурно ще влязат в спор с половинките си какво да се гледа по телевизията. Особено ако фамилията разполага с един телевизор. Защото в последния ден на годината "Диема +" и "Диема 2" ще излъчват директно мачове от Висшата английска лига.

Вечерната празнична програма на всички телевизии е повече от забавна. Канал 1 ще излъчва пряко от площад "Батенберг" новогодишния концерт. Сънародниците ни в чужбина също ще могат да видят шоуто по сателитния канал.

"Туистър" ще раздаде първите си годишни награди в шест оригинални категории. Зюмбюл и Мангасарян ще пеят заедно с младия тракторист Шаката; Иво Танев ще изкара "О, соле мио" заедно с магазинера Пешко. Милко Калайджиев ще изпълни "Я елате, пиленца" в дует с фотографа Валери Захов. Сашка Васева и инструкторът по аеробика Краси ще пеят македонски песни в компанията на оркестър "Перун". Ще чуем още Кати, ЛиЛана, ще има питони, еротични танци, мотори, момичета с кожени дрехи и много изненади.

Николай Бареков пък влиза в ново аплоа - водещ на вечерно токшоу. Той ще води двучасовата смешка "Тази вечер". Ще му гостуват видни българи, с които ще дискутират през смях всякакви теми - дали празничните тостове водят до алкохолизъм и всякакви такива изключително спорни за народа празнични теми. Нова тв ще забавлява с "Господари на ефира", а след това Венета Райкова и видни поп-фолк дами ще обсъждат българските мъже.

Почти всички български медии ще излъчат приветственото слово на президента Георги Първанов в последните минути на отиващата си година.

Традиционно след химна музика ще звучи по всички телевизии. В малките часове на нощта оцелелите край масите могат да се забавляват и с хитови филми.

Вечерта на 1 януари пък ще се чудим кой филм по коя телевизия да гледаме. Защото БНТ пуска "Хари Потър и философският камък", bTV - "Смокинг" с Джеки Чан, Нова тв - "Като рицарите", TV7 - "Първороден грях", ВВТ - "Слонът, моят приятел". Медиите са заложили в програмите си през деня много филми, концерти, циркови спектакли.

В понеделник родните телевизии отново са заложили на култови филми. БНТ ще зарадва любителите на български филми с първия епизод от 4-серийния филм "Бай Ганьо тръгва по Европа". Това обаче не е всичко от Канал 1. След родния Бай Ганьо телевизията ще пусне и друг българки филм - "Шантав ден".

bTV пък ще повиши доброто настроение с култовата комедия "Бебето беглец". Ако искате да се пренесете в друго време, това може да стане възможно с TV7, която ще излъчи приключенския филм "Мъжът с желязната маска". За вечните фенове на спорта пък са помислили в "Диема 2". Телевизията ще излъчи директно двубоя от Висшата английска лига "Блекбърн" - "Портсмут".

Антоанета Петева
Стандарт Нюз

Видяна общо: 1177 рейтинг: 0.27

Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.