Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
Новини от бранша
Търсене


ПИШЕТЕ НИ !!!

За по-качествени туристически услуги
Редакцията не публикува само новини, които не са ни изпратени
Абонамент

Държава: 

Камери следят Дядо Коледа как работи в пещерата

Дата: 18.12.2005

Кралската пощенска служба на Великобритания реши по холивудски маниер да зарадва всички малчугани в страната и по света. Тя нае актьори и оборудва една пещера с истински Дядо Коледа, джуджета и елфи. Там те вкупом приготвят подаръци за децата.

Камери ги следят и излъчват по Интернет ежедневно какво и как правят.

Първият сеанс е в 9,30 ч по Гринуич. Тогава Дядо Коледа получава чували с писма. До 14,15 ч той отговаря на многобройните запитвания, а в 16 ч на помощ идват елфите. Цялата тази патардия се наложила от многобройните писма до червенобузестия дядо. На ден кралските пощи обработват по 750 000. На стареца пишат не само малчугани.

Наскоро английска жена предложила на Дядо Коледа да се омъжи за него и му изпратила в плик годежен пръстен. Пощите съобщиха, че ще приемат писма до дядото до 17 декември, след това няма да отговарят на запитванията.

Видяна общо: 348 рейтинг: 0.08

Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.