Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
Новини от бранша
Търсене


ПИШЕТЕ НИ !!!

За по-качествени туристически услуги
Редакцията не публикува само новини, които не са ни изпратени
Абонамент

Държава: 

Уинслоу започва да строи в Манастирски ливади

Дата: 31.12.2007

Компанията за строителство на недвижими имоти Уинслоу ще започне да строи жилищния комплекс Уинслоу гардънс в столичния квартал Манастирски ливади, след като дъщерното й дружество Лимекс сити вече получи разрешение за строеж. Информацията съобщиха от Уинслоу дивелъпмънтс, които заедно с RREEF - глобалното инвестиционно звено на Дойче банк, притежават компанията Прима инвестмънтс, собственик на Лимекс сити.

Жилищният комплекс ще бъде построен на няколко фази и трябва да бъде готов до три години. Уинслоу гардънс ще включва близо 450 апартамента и обслужващи центрове - СПА център, фитнес и басейн, ресторант, магазини, аптека, медицински кабинети, дневна занималня за деца, фризьорски салон, химическо чистене. Общата инвестиция в комплекса ще бъде 200 млн. лв., съобщават от Уинслоу.

В началото на месеца от Уинслоу обявиха, че отново в съдружие с Дойче банк ще строят жилищен комплекс от затворен тип в Банкя. Той ще включва 1200 жилища и ще се простира на 150 дка. Планираната инвестиция в комплекса е 252 млн. лв.

Отделно Уинслоу реализира самостоятелно проекти в сферата на недвижимите имоти. Компанията има седем апартаментни комплекса в зимния курорт Банско. Четири от тях вече са готови, а три са още в строеж, казаха наскоро от дружеството.

Уинслоу оценява общите си инвестиции на близо 900 млн. лв. Съвместните проекти на компанията и Дойче банк са 620 млн. лв. В началото на 2007 г. Уинслоу дивелъпмънтс сключи договор с британския инвестиционен фонд Луис Чарлз за ваканционен комплекс в село Баня в Пирин.

Видяна общо: 2000 рейтинг: 0.49

Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.