Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
Новини от бранша
Търсене


ПИШЕТЕ НИ !!!

За по-качествени туристически услуги
Редакцията не публикува само новини, които не са ни изпратени
Абонамент

Държава: 

Британските пощи са изгубили 2 млн. колети с подаръци за Коледа

Дата: 30.12.2007

Британските кралски пощи разгневиха мнозина от клиентите си този уикенд, след като стана ясно, че над 2 милиона колети и писма за Коледа са били изгубени или доставката им е била забавена.

Клиенти из цялата страна са застрашени да останат без подаръци за Коледа, тъй като пощенските служители са претоварени от бум в пазаруването по интернет, където са закупени стоки на стойност 10 милиарда лири стерлинги, пише изданието. Предполага се, че вина за бъркотията имат пощенските служители, които умишлено не доставяли подаръците, за да спестят време при обиколките си.

Клиенти в цялата страна бяха принудени да излязат в студа и да чакат на дълги опашки пред пощенските станции, за да декларират, че не са получили пратките си.

Според последните данни близо 1,2 милиона писма и колети с подаръци за Коледа са били изгубени. Стотици хиляди други пратки не са доставени навреме или чакат да бъдат събрани от пощенските станции в страната.

Хаосът успя да помрачи настоението на хиляди хора в Последния уикенд преди Коледа, след като те бяха принудени да чакат на опашки, за да получат недоставените до домовете им пратки. Мнозина клиенти се оплакват, че са чакали с часове да получат пратката си, след което се оказвало, че тя е изгубена. Редица британци твърдят, че са получили известие, че пратките им не са били доставени, тъй като не са си били у дома, а това не било вярно.

Представители на Британските кралски пощи заявиха, че тази година те ще доставят над 2 милиарда пратки за Коледа и процентът на изгубените или недоставени навреме пратки е съвсем малък.

Видяна общо: 1329 рейтинг: 0.33

Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.

 
главна | търсене | новини | за нас | реклама | за членове
Journey.bg | Новини | Британските пощи са изгубили 2 млн. колети с подаръци за Коледа
© 2000-2020 Journey.bg. Всички права запазени.