Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
Новини от бранша
Търсене


ПИШЕТЕ НИ !!!

За по-качествени туристически услуги
Редакцията не публикува само новини, които не са ни изпратени
Абонамент

Държава: 

Потребителите стават жури на пролетния пловдивски панаир

Дата: 10.05.2010

Конкурс Изборът на потребителя се организира за първи път в рамките на изложбата ФУДТЕХ 2010, която е част от международния пролетен панаир. В него могат да се включат всички участници в специализираното изложение за хранителни продукти, машини и технологии.

Техните изделия ще се състезават в следните категории: месни продукти, млечни продукти, консерви, хляб и сладкарски изделия, пиво, кафе. Те ще бъдат оценявани от най-взискателното жури - потребителите, а събралите най-много точки ще получат грамоти. Наградените продукти ще бъдат обявени в списание Потребители, което издава асоциацията Активни потребители и на интернет страницата на Международен панаир Пловдив, който е съорганизатор на проявата заедно с неправителствената организация.

Международният пролетен панаир ще се проведе от 11 до 16 май в панаирния комплекс в Пловдив. От тази година той е в нов формат - Бизнесът среща бизнеса и е ориентиран предимно към специализирана аудитория.

Видяна общо: 635 рейтинг: 0.16

Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.