Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
Новини от бранша
Търсене


ПИШЕТЕ НИ !!!

За по-качествени туристически услуги
Редакцията не публикува само новини, които не са ни изпратени
Абонамент

Държава: 

Министърът на икономиката открива утре ПРОЛЕТ 2010

Дата: 10.05.2010

Министърът на икономиката, енергетиката и туризма Трайчо Трайков открива международния пролетен панаир „Бизнесът среща бизнеса“ в 11.30 часа на 11 май. Фирми и експонати от 23 държави се представят в 10-те изложби, показващи индустрията за човека и стила на живот. ПРОЛЕТ 2010 ще продължи до 16 май в Международен панаир Пловдив.

За посетителите отново ще има специална награда. Тази година тя ще бъде еспресо кафе машина за мляно и POD кафе. Срещу входните билети посетителите ще получат анкетна карта, която трябва да попълнят и пуснат в урна в палата 10. Печелившият талон ще бъде изтеглен там на 16 май в 12 часа.

За първи път ще бъде организиран конкурс „Изборът на потребителя“ и ще се проведат Дни на кафето. Новост е форумът за недвижими имоти в рамките на Зоната за бизнес консултации Бизнес консултинг.

Видяна общо: 483 рейтинг: 0.12

Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.