Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
Новини от бранша
Търсене


ПИШЕТЕ НИ !!!

За по-качествени туристически услуги
Редакцията не публикува само новини, които не са ни изпратени
Абонамент

Държава: 

Македонският туризъм рекламира в България

Дата: 11.05.2010

Македонското правителство започва рекламна кампания на туризма в съседните държави, включително и в България. Тя ще бъде насочена предимно към жителите на големите градове и цели привличане на повече туристи през летния сезон.

Кампанията, която е под мотото "Македония - пътуване във времето", включва външна реклама в София, Прищина, Белград, Тирана и Любляна. От следващата седмица започва и излъчването на македонски клипове по Си Ен Ен.

През лятото за пръв път национална рекламна кампания в България ще направи и Хърватия. Целта на правителството в Загреб е да засили връзките между местните хотелиери и български туроператори, както и да привлече повече българи на почивка в страната.

в-к Дневник

Видяна общо: 532 рейтинг: 0.14

Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.