Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
Новини от бранша
Търсене


ПИШЕТЕ НИ !!!

За по-качествени туристически услуги
Редакцията не публикува само новини, които не са ни изпратени
Абонамент

Държава: 

Наръчник за туристическия бизнес

Дата: 11.05.2010

Вчера Министерството на икономиката, енергетиката и туризма организира, в курорта Пампорово, информационен семинар по проблеми на туризма, съобщи пресцентърът на министерството. На форума ще бъде представен новият "Наръчник за туристическия бизнес".

Това е третият от общо шестте семинара, които МИЕТ организира в подкрепа на туристическия бизнес. Очаква се на дискусиите да бъдат представени различни възможности за финансиране на туристически проекти по оперативната програма "Регионално развитие".

В семинара освен експерти от МИЕТ ще участват областният управител на Смолян Стефан Стайков, представители на Министерството на регионалното развитие и благоустройството, авторите на информационните материали, рекламни специалисти и др.

Предстоят подобни информационни срещи в Добрич, Елена, Поморие и София.

Поредицата семинари в подкрепа на туристическия бизнес е организирана по проекта "Комуникационна кампания за насърчаване на вътрешния туризъм в Република България", финансиран по схемата за безвъзмездна финансова помощ "Подкрепа за ефективен национален маркетинг на туристическия продукт и подобряване на информационното обслужване" на ОП "Регионално развитие". Семинарите са част от програмата на МИЕТ за насърчаване на вътрешния туризъм в страната.

Видяна общо: 615 рейтинг: 0.16

Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.