Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
Новини от бранша
Търсене


ПИШЕТЕ НИ !!!

За по-качествени туристически услуги
Редакцията не публикува само новини, които не са ни изпратени
Абонамент

Държава: 

Ранните записвания в Германия - на плюс

Дата: 26.05.2010

Първите положителни сигнали през тази година идват от германския пазар. Още през януари изследвания на големите консултантски компании показаха, че германците започват да пътуват все повече, като най-много посещения ще има в Европа и в някои държави, като Египет.

"Около 5% е ръстът на записванията от германския пазар за почивки по българското Черноморие през предстоящия летен сезон спрямо същия период на миналата година, съобщи представителят на туроператора ITS Калин Сутев. Тези данни са все още предварителни, тъй като ранните записвания продължават", каза той, като очаква сезонът да завърши с ръст на германските туристи.

Данните на туроператора Сънтурс за Германия са още по-оптимистични - ръст на ранни записвания от 42 %. "В момента започваме да регистрираме лек спад, но спрямо лято 2009 най-вероятно ще имаме повишение от около 3 0%", каза управителят на Сън турс Венцислав Танчев.

Видяна общо: 345 рейтинг: 0.09

Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.