Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
Новини от бранша
Търсене


ПИШЕТЕ НИ !!!

За по-качествени туристически услуги
Редакцията не публикува само новини, които не са ни изпратени
Абонамент

Държава: 

Три полета в седмицата от Кьолн до София със зимното разписание на Germanwings за 2010/2011 г.

Дата: 31.05.2010

С преминаването към зимното разписание в края на м. октомври 2010 г, Germanwings отново ще предлага полети от София до Кьолн/Бон три пъти в седмицата. Клиентите на компанията могат да се възползват се от най-ниските цени, като направят рано резервацията си. Билети могат да бъдат да закупени на уебсайта на компанията - germanwings.com.

Нискотарифният авиопревозвач ще обслужва линиите Кьолн/Бон – София всеки вторник, четвъртък и събота. От базата в Кьолн/Бон може да достигнете лесно и до много други дестинации в цяла Европа.

Germanwings – ниско-тарифният авиопревозвач за Европа
Germanwings е една от най-успешните ниско-тарифни авиокомпании в Европа. Компанията предлага полети на изгодни цени до повече от 70 дестинации в Европа от шестте си бази в Кьолн/Бон, Щутгарт, Берлин – Шьонефелд, Хамбург, Хановер и Дортмунд. Компанията оперира нова флотилия, която се състои от 30 самолета Airbus A319.

Carré Noir
Надежда Христова
Глобул: 0896 786 795
E-mail: n.hristova@carrenoir.bg

Видяна общо: 593 рейтинг: 0.15





Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.

 
главна | търсене | новини | за нас | реклама | за членове
Journey.bg | Новини | Три полета в седмицата от Кьолн до София със зимното разписание на Germanwings за 2010/2011 г.
© 2000-2020 Journey.bg. Всички права запазени.