Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
Новини от бранша
Търсене


ПИШЕТЕ НИ !!!

За по-качествени туристически услуги
Редакцията не публикува само новини, които не са ни изпратени
Абонамент

Държава: 

VW Club впечатли с отличен тунинг

Дата: 31.05.2010

Клуб на привържениците на Фолксваген в България
София 1000, ул. Лавеле 32, тел.: 02/ 980 95 89, поща contact@vwclub.bg, b2b: http://vwclub.bg

На 29 и 30 май на писта Лесново се проведе национално тунинг шоу, организирано от Tuning.bg. В събитието се включиха едни от най-големите авто клубове в страната, сред които и "Клуб на привържениците на фолксваген в България". Феновете на любимата марка останаха приятно изненадани от отличната селекция на тунинг автомобили.

Сред екземплярите на щанда на клуба можеше да се видят най-разнообразни модели на Фолксваген - от Голф 1 и 3 кабрио, през изрисувано с аерограф Поло, уникални Голф 3 и 4, а достоен представител на последните модели на VW беше новото Scirocco.

Организаторите се погрижиха да има много атракции за присъстващите, сред които демонстрации по драг, вода и бикини, Мис Тунинг, боди арт, аерография, много музика, бира, томболи и забавни игри с награди. Целта на събитието бе да събере на едно място най-добрите тунинг и аудио професионалисти и любители в България, за да обменят идеи и опит.

"Клуб на привържениците на Фолксваген в България" затвърди името си като водещ автомобилен клуб в страната с участието си в Националното тунинг шоу 2010. Клубът представи едни от най-красивите тунинговани автомобили от любимата марка на феновете и за пореден път зарадва всички свои почитатели, демонстрирайки истински немски стил и отлично изпълнение.

Милослава Плачкинова - PR
поща:
miloslava@vwclub.bg

Видяна общо: 667 рейтинг: 0.17

Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.