Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
Новини от бранша
Търсене


ПИШЕТЕ НИ !!!

За по-качествени туристически услуги
Редакцията не публикува само новини, които не са ни изпратени
Абонамент

Държава: 

Започна фестивалът на Италия в София

Дата: 31.05.2010

Карта на всички ресторанти и магазини в София, които предлагат автентични италиански стоки, храни и напитки, са подготвили италианският институт за външна търговия и посолството, беше съобщено на пресконференция в понеделник по повод фестивала на Италия. От картата, която може да се види на italianfestival.bg, са изключени големите търговски центрове, защото желанието на организаторите е италианските стоки да се върнат по улиците в центъра на столицата.

Италианският фестивал започна в понеделник и ще продължи до 11 юни. Целта му е да популяризира "Произведено в Италия" - мебели, осветителна техника, облекло, обувки, бижутерия, автомобили, храни и напитки. В програмата са включени българският дебют на новия Фиат 500 Кабрио, събития в магазините на Bulgari, La Perla, VJC Versace. Този път проявата залага на по-тясното сътрудничество с българските дистрибутори на италиански продукти в България, казаха организаторите.

Културната програма е от 17 юни до 23 юни. Представленията са на сцената на лятната естрада в Борисовата градина. Сред гостите са музикантите от Playtoy Orchestra, които свирят само на детски играчки.

Видяна общо: 723 рейтинг: 0.19

Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.