Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
Новини от бранша
Търсене


ПИШЕТЕ НИ !!!

За по-качествени туристически услуги
Редакцията не публикува само новини, които не са ни изпратени
Абонамент

Държава: 

Москва обяви Максим Бехар за световно име в PR

Дата: 31.05.2010

Водещият PR експерт и шеф на M3 Communications Group, Inc. Максим Бехар беше сензацията на общоруската PR конференция в Москва, съобщава списание Мениджър.

В презентацията на събитието, Бехар бе представен като световен гуру в областта на комуникациите и PR специалист от световна величина - http://www.e-xecutive.ru/forum/forum42/topic9364/messages/. В кратката визитка за участието му във форума се уточнява още, че е председател на асоциацията на PR агенциите в България, зам.- председател на Форума на бизнес лидерите, почетен консул на Сейшелските острови в България, лектор в университети по цял свят и автор на стотици статии по комуникации.

Бехар проведе и майсторски клас по модерни комуникации в MIRBIS (Moscow International Higher Business School) – първия и най-престижен частен бизнес университет в Русия - http://www.mirbis.ru/announces_30.htm.

Максим Бехар се срещна с председателя на руската PR асоциация Алексей Глазирин, с Вячеслав Дроздецки – заместник-председател на Комитета за средствата за масово осведомяване и телекомуникациите в московсктото правителство, с Александър Борисов - председател на Московската международна бизнес асоциация, със заместник-ректора на MIRBIS Елена Зубкова и с изтъкнат PR и маркетинг специалисти, сред които известният експерт по маркетинг Игор Манн и специалистът по политически PR Алексей Ситников.

"Това беше едно от най-невероятните посещения живота ми. Ще се върна скоро пак - пазарът в Русия предоставя много възможности", сподели Бехар.

Максим Бехар е изнасял лекции в много международни университети, включително и в престижното училището по мениджмънт Келъгс, в Чикаго. Той бе модератор в наскоро провелата се годишна среща на Световната асоциация на агенциите за насърчаване на инвестициите WAIPA в Милано, Италия, а по-рано тази година бе и основен лектор и в световния PR форум в Давос, Швейцария.

Видяна общо: 566 рейтинг: 0.15

Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.