Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
Новини от бранша
Търсене


ПИШЕТЕ НИ !!!

За по-качествени туристически услуги
Редакцията не публикува само новини, които не са ни изпратени
Абонамент

Държава: 

Род Стюард има осмо дете

Дата: 20.02.2011
Снимка Ройтерс
Пени Ланкастър и Род Стюарт

Рок звездата Род Стюарт стана баща за осми път. Съпругата на 66-годишния музикант - Пени Ланкастър (39 г.), родил в сряда момче, кръстено Айдън. В изявление на двойката се казва, че те са горди и развълнувани.

Айдън е второто дете на Стюарт и Ланкастър. Първият им син Алистър е на 5 години. Рокветеранът има и шест деца от предишни връзки.

Съобщението на семейството добавя, че майката и бебето са добре. Раждането е било във Велокбритания, но не се дават повече подробности за щастливото събитие.

Пени Ланкастър е фотограф и модел, а двамата с Род Стюарт са заедно от десет години. Пени е третата съпруга на Род, а сватбата им беше през 2007 г. Род Стюарт има дете от всяка от първите си две съпруги - Рейчъл Хънтър и Алана Хамилтън, а също и от връзката си с модела Кели Ембърг. Първото му дете Сара е дадено за осиновяване, когато певецът е бил още тийнейджър.

Асошиетед Прес

Видяна общо: 1249 рейтинг: 0.36





Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.