Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
Новини от бранша
Търсене


ПИШЕТЕ НИ !!!

За по-качествени туристически услуги
Редакцията не публикува само новини, които не са ни изпратени
Абонамент

Държава: 

Глобул зарибява нови абонати

Дата: 30.05.2011

Подобряване на телекомуникационните услуги, чрез инвестиции в човешките ресурси

Във връзка със стартиране на обучения по проект „Инвестиция в човешки капитал от Глобъл-Нет Солюшънс ЕООД”, финансиран от оперативна програма „Човешки ресурси”, на 31 май 2011 г. (вторник) от 13.00 ч., в националния пресклуб на БТА, ще се проведе начална пресконференция на тема „Подобряване на телекомуникационните услуги, чрез инвестиции в човешките ресурси”.

Глобъл-Нет Солюшънс ЕООД е една от 63 фирми в България, изпълняващи договори по схема „Квалификационни услуги и обучения на заети лица” – фаза 2 на оперативна програма „Човешки ресурси”. В рамките на 6 месеца, колкото е продължителността на проекта, ще бъдат обучени 100 служители на Глобъл – Нет Солюшънс ЕООД. Те ще придобият специализирани професионални умения и допълнителна квалификация по чуждоезиково обучение. Целта е екипът на фирмата да отговори на динамично променящия се пазар на телекомуникационни услуги в България.

Глобъл-Нет Солюшънс ЕООД е веригa за мобилни комуникации, с утвърдена мрежа за дистрибуция на телекомуникационни продукти и услуги, основен търговски представител на GLOBAL България. Глобъл-Нет Солюшънс ЕООД притежава разработена верига от 71 магазина за дистрибуция, разположени в 30 града в цялата страна.
Глобъл-Нет Солюшънс ЕООД е част от INTRACOM IT SERVICES, водещ доставчик на IT услуги на гръцкия пазар.

Боян Стефанов - ръководител на проекта
Глобул: 0898 454 380
mail: bojan@globalnet.bg

Петя Стефанова - ПР агенция СЪНИ СИТИ
тел./факс: + 359 2 962 13 48
Глобул: 0894 766 066
mail: sunnycity@abv.bg
сайт: www.pr-sunnycity.com

Видяна общо: 506 рейтинг: 0.15

Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.