Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
Новини от бранша
Търсене


ПИШЕТЕ НИ !!!

За по-качествени туристически услуги
Редакцията не публикува само новини, които не са ни изпратени
Абонамент

Държава: 

Европейската научна фондация организира конкурс за научна конференция

Дата: 20.06.2011

Европейската научна фондация обяви конкурс за предложения за научна конференция в сферата на математиката, химията, биомедицината, социалните и хуманитарните науки, биологията и физиката. Победителите ще имат възможността да организират научна конференция в рамките на Схемата за научни конференции на Европейската научна фондация. Те ще получат грант, в размер на 40 000 евро. Паричната награда е предназначена за участието в събитието на говорители и учени.

Конференциите ще бъдат проведени през 2013 г. и ще бъдат с продължителност от четири или пет дни. В тях могат да вземат участие не повече от 150 човека. Мястото ще бъде определено от Европейската научна фондация.

Административните разходи, както и тези по настаняването и престоя се поемат от Европейската научна фондация.

Изисквания и кандидатстване

В конкурса могат да вземат участие изследователи в сферата на социалните и хуманитарните науки, молекулярната биология, физиката и науките, свързани с опазването на околната среда. Те трябва да идват от европейски научни институти или университети в организациите - членове на Европейската научна фондация.

Кандидатстването става чрез електронен формуляр, който е достъпен тук. Ще бъдат оценявани оригиналността и новаторството на предложенията.

Победителите ще бъдат обявени през месец март 2012 г.

Краен срок: 15 септември 2011 г.

Mladiinfo

Видяна общо: 597 рейтинг: 0.17

Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.

 
главна | търсене | новини | за нас | реклама | за членове
Journey.bg | Новини | Европейската научна фондация организира конкурс за научна конференция
© 2000-2020 Journey.bg. Всички права запазени.