Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
Новини от бранша
Търсене


ПИШЕТЕ НИ !!!

За по-качествени туристически услуги
Редакцията не публикува само новини, които не са ни изпратени
Абонамент

Държава: 

Риана стана посланик на туризма в Барбадос

Дата: 20.06.2011
Rihanna
Sookie Sookie: Black Beauties

Поп изпълнителката Риана обедини сили с туристическия борд на родния си Барбадос. Певицата бе избрана да стане посланик на страната.

В изявление на институцията, орговорна за туризма на остров Барбадос, се казва, че с гордост обявява партньорството си с "музикалната сензация и социален феномен Риана като ексклузивен промоционален партньор за срок от три години".

Изпълнителката на Umbrella и Man Down, чийто клип бе силно коментиран заради сцените, в които Риана застрелва хладнокръвно мъж, казва, че иска хората да усетят "духа и топлината" на нейния народ.

"Барбадос е неповторимо място и една от причините за това е духът и националната гордост на хората. Искам всеки един посетител на този красив остров да усети какво прави тази дестинация различна от всички останали" - казва изпълнителката.

Риана ще започне да изпълнява задълженията си, като направи концерт от световното си турне в Бриджтаун, Барбадос, през август.

NME.com

Видяна общо: 890 рейтинг: 0.26

Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.