Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
Новини от бранша
Търсене


ПИШЕТЕ НИ !!!

За по-качествени туристически услуги
Редакцията не публикува само новини, които не са ни изпратени
Абонамент

Държава: 

WWF организира конкурс за любителски екофилм

Дата: 20.06.2011

Международната природозащитна организация WWF организира конкурс за кратък филм "Природа. Ти. Направи връзката". Конкурсът се организира по случай 50-годишнината на WWF, като идеята е да даде възможност на талантливи филмови творци да насърчат хората да обичат, ценят и пазят природата.

В състезанието, което ще продължи до 9 октомври 2011 г., могат да участват както утвърдени, така и начинаещи таланти. Филмите трябва да са авторски и да имат продължителност до две минути. Ще бъдат присъдени две големи награди - едната ще бъде връчена от WWF, а другата - чрез свободно гласуване.

Победителите ще получат възможността да направят кратък филм с минимален бюджет от 10 хил. долара и ще бъдат поканени на един от най-престижните филмови фестивали в Азия - CMS Vatavaran, който се състои в Делхи. Там те ще имат възможност да получат наградите си и да покажат творбите си заедно със селекция от най-добрите филми от конкурса.

БТА

Видяна общо: 757 рейтинг: 0.22

Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.