Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
Новини от бранша
Търсене


ПИШЕТЕ НИ !!!

За по-качествени туристически услуги
Редакцията не публикува само новини, които не са ни изпратени
Абонамент

Държава: 

Germanwings въвежда тарифата „най-добро място” за всички полети

Дата: 30.06.2011

Пасажерите на Germanwings могат да се насладят на по-комфортно пътуване, благодарение на специалните седалки инсталирани във всички самолети на ниско-тарифната авиокомпания. Удобните седалки са поставени на първите десет редици на всеки самолет и са разположени на изключително широко разстояние една от друга.

Пътниците могат да направят резервация за „Най-доброто място” в самолета на допълнителната цена от 15 евро. Местата са маркирани в самолетите и могат да бъдат запазени на сайта на авиокомпанията germanwings.com или чрез кол центъра на Germanwings.

Резервацията за „Най-доброто място” е включена и в „Най-добрата” тарифа на Germanwings, която предлага избор на предпочитано място, чекиране на 1 куфар и консумиране на храна и напитка по време на полета на специална пакетна цена.

С резервирането на билет по „Най-добрата” тарифа, клиентите на Germanwings могат да спестят до 35 процента в сравнение със закупуването на услугите по отделно. Пътниците могат да намерят „Най-добрата” тарифа в средната колонка на полето с цените на сайта germanwings.com. С „Най-добрата” тарифа пътниците могат да направят полета си още по-приятен и да се насладят на отлично обслужване на изключителна цена.

Germanwings – ниско-тарифният авиопревозвач за Европа
Germanwings е една от най-успешните ниско-тарифни авиокомпании в Европа. Компанията предлага полети на изгодни цени до повече от 70 дестинации в Европа от шестте си бази в Кьолн/Бон, Щутгарт, Берлин – Шьонефелд, Хамбург, Хановер и Дортмунд. Компанията оперира нова флотилия, която се състои от 30 самолета Airbus A319.

Надежда Христова - Carré Noir
Глобул: 0896 786 795
E-mail:n.hristova@carrenoir.bg

Видяна общо: 747 рейтинг: 0.22

Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.