Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
Новини от бранша
Търсене


ПИШЕТЕ НИ !!!

За по-качествени туристически услуги
Редакцията не публикува само новини, които не са ни изпратени
Абонамент

Държава: 

Времето остава облачно и дъждовно

Дата: 30.06.2011

И днес облачността над страната ще бъде предимно значителна и на много места ще има превалявания от дъжд, в следобедните часове, в отделни райони придружен от гръмотевици.

По-значителни намаления на облачността ще има преди обяд, главно над Южна България. Максималните температури ще са между 22 и 27 градуса, в София - около 22 градуса.

По Черноморието ще има предимно значителна облачност, на много места с превалявания. Максималните температури ще са между 22-24 градуса.

И утре времето ще е хладно, с максимални температури между 21 и 26 градуса. Облачността ще е променлива и на много места ще има краткотрайни превалявания с гръмотевици.

В събота ще има повече слънчеви часове и температурите ще са с 2-3 градуса по-високи. Само на отделни места може за кратко да превали.

НИМХ-БАН

Видяна общо: 733 рейтинг: 0.22

Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.