Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
Новини от бранша
Търсене


ПИШЕТЕ НИ !!!

За по-качествени туристически услуги
Редакцията не публикува само новини, които не са ни изпратени
Абонамент

Държава: 

Уорлик се вихри като мажоретка на софийския гей парад София Прайд

Дата: 19.06.2011

US посланикът криел лицето си, докато прегръщал "обратните“

Скандалният посланик на САЩ у нас Джеймс Уорлик, който преди дни в специално писмо изказа подкрепата си за подготвяния гей парад в София, е забелязан да участва лично хомосексуалното шоу, облечен като мажоретка, твърди източник, близък до гей средите. Няма сведения дали другите неколцина чужди дипломати, обявили се за горещи защитници на транссексуалното шествие, са взели участие, но припомняме, че призивът на посланик Уорлик бе не само насърчителен, но и настоятелен. "Поднасям признателността си към организаторите на София Прайд (Софийско стадо) парада и се надявам, че много хора - гей и стрейт, ще се присъединят към нас в тази кауза" - се казва в писмото, подписано от Уорлик.

Странно е поведението на US дипломата у нас, когото, в специално писмо до държавния секретар Хилари Клинтън, лидерът на АТАКА Волен Сидеров настоя САЩ да отзоват от поста му в България. Причината бе, че на искането Щатите да платят сметката за ползване на наши военни бази Уорлик отправи заплахи към Сидеров и парламентарно представената партия АТАКА. Сега същият чужд дипломат си позволява да насажда хомосексуални страсти, при това чрез публични изяви в столицата на една православна страна, където изконните нравствени ценности, християнският морал и патриархалното възпитание са живи.

Факт е, че дори най-отявлените родни гейове, които дефилират на парад, крият лицата си. Както впрочем бил направил, казват и г-н Уорлик. Вероятно, защото се чувства дискриминиран в православна България или поне така се твърди в декларацията му, призоваваща да прегърнем различните: "За съжаление, в много части на света членовете на ЛГБТ общността (лесбийки, гей, бисексуални и транссексуални) продължават да страдат, заради дискриминация на база тяхната сексуална ориентация или полова идентичност."

Нашите уважения към пристрастията на г-н Уорлик, но нека не ги демонстрира по улиците на София. А колкото до наема за базите, кога все пак ще плати?

в-к Атака

Видяна общо: 367 рейтинг: 0.12

Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.

 
главна | търсене | новини | за нас | реклама | за членове
Journey.bg | Новини | Уорлик се вихри като мажоретка на софийския гей парад София Прайд
© 2000-2020 Journey.bg. Всички права запазени.