Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
Новини от бранша
Търсене


ПИШЕТЕ НИ !!!

За по-качествени туристически услуги
Редакцията не публикува само новини, които не са ни изпратени
Абонамент

Държава: 

Българските автомобили станаха сензация на ЕСЕН 2011

Дата: 29.09.2011

"Първите модели коли, които ще се произвеждат в България, станаха сензацията на Автомобилен салон Пловдив. На Международния технически панаир дадохме старт на продажбите, а само за два дни имаме над 50 заявки" - заяви Кирил Георгиев, мениджър в Литекс Моторс.

"Компанията ще прави автомобили на китайската марка Great Wall, в завода си край село Баховица. Очаква се до края на годината да започне пробното производство. Още отсега интересът е много голям" - твърди Георгиев. По време на изложението в Пловдив, което ще продължи да 1 октомври, фирмата дава безплатни бонуси на клиентите си. Те могат да избират между фабрична газова бутилка или застраховка - „Автокаско“ и „Гражданска отговорност“.

Първите родни коли ще слязат от конвейера на цени, съобразени с местния пазар. Масовият градски модел Voolex ще струва 15 990 лева с всички екстри, най-евтините джипове Hover ще са по 28 699 лв. с ДДС и екстри, а цените на пикапите започват от 24 000 лева.

Огромен е интересът към новия джип Range Rover Evoquel Si4, заявиха от фирмата изложител - Мото Пфое. Елегантният автомобил в ярко червен цвят привлича вниманието и 5-6 посетители са пожелали да го вземат веднага. Над 10 вече са заявките за покупки. За новия Jaguar XF също има клиенти, тъй като цената му е под 100 000 лева, а лимузината от същата марка, която предлагаме, е най-дългата в своя клас, казаха от Мото Пфое.

Новите модели на Ситроен - DS4, C4 и C3, също не оставят безразлични автолюбителите. За два дни са продадени 11 броя, казаха от фирмата. На нейния щанд има и лекотоварни автомобили, които са най-продаваните през последните 3 години.

Различни бонуси и отстъпки между 10 и 30 % предлагат участниците в Автомобилен салон Пловдив по време на изложението. На 1 октомври в 13 часа ще стане ясно името на късметлията, който ще получи награда от томболата с анкетни карти. Той може да избира между 9 модела леки коли и едно АТВ.

Катя Янева

Видяна общо: 1150 рейтинг: 0.36

Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.