Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
Новини от бранша
Търсене


ПИШЕТЕ НИ !!!

За по-качествени туристически услуги
Редакцията не публикува само новини, които не са ни изпратени
Абонамент

Държава: 

Софийско бизнес училище 2012

Дата: 22.04.2012

На 23 април, понеделник, от 11.00 часа, в  пресклуб БТА ще се състои съвместна пресконференция на Нов български университет (НБУ) и сдружение Реформ Юнион Клуб, на тема:

Софийско бизнес училище 2012

Майсторски класове: „Глобалните стопански и финансови рискове и тяхното управление”.

Акцент на инициативата е срещата между наука и практика, продуктивният контакт на професионалисти и корпоративни лидери със специалисти, представители на академичната общност.

Софийско бизнес училище 2012 е насочено към млади професионалисти, мениджъри на компании, присъстващи на българския пазар. Сред потенциалните участници ще бъдат и специално одобрени български студенти, експерти от различни области и асистенти с изявени качества за аналитична дейност.

Майсторските класове ще водят учени и доказани професионалисти от България и чужбина. Класовете са с приложна насоченост по икономика, финанси, геостратегически анализи, управление на риска, корпоративно и гражданско лидерство и др.

Участници:

  1. доц. д-р Людмил Георгиев - зам.-ректор по научно-изследователската дейност на НБУ
  2. гл. ас. д-р Емил Калчев – преподавател в департамент Икономика и бизнес администрация на НБУ
  3. посланик Илиян Василев - зам.-председател на УС на Реформ Юниън Клуб
  4. гл. ас. д-р Петър Чобанов - представител на УНСС, катедра Финанси
Видяна общо: 711 рейтинг: 0.24

Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.