Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
Новини от бранша
Търсене


ПИШЕТЕ НИ !!!

За по-качествени туристически услуги
Редакцията не публикува само новини, които не са ни изпратени
Абонамент

Държава: 

А.Р.И.З.-7 се представи на Фестивала на българското образование

Дата: 20.04.2012

Асоциацията за развитие на изкуствата и занаятите-7 (А.Р.И.З.-7), се представи със собствен щанд на стартиралия днес VII-ми Фестивал на българското образование. Форумът се провежда до 22 април едновременно с Националната спортна панорама, в пространството около НДК.

Водеща тема на фестивала е „Партньорство в образованието", а събитията се провеждат под под патронажа на министъра на образованието, младежта и науката проф. Сергей Игнатов, министъра на физическото възпитание и спорта Свилен Нейков, министъра на културата Вежди Рашидов и кмета на гр.София г-жа Йорданка Фандъкова.

На щанда на А.Р.И.З.-7, които са партньори на форума, могат да се видят предмети, направени от майстори-занаятчии, като всеки посетител може да научи повече за традиционните техники на изработването им, запазени от вековете.

Фестивалът цели да се представят българските образователни институции, да се популяризират атрактивни игрови модели за обучение и възпитание, както и да се насърчи участието на неправителствените организации в образованието.

Сред участниците във фестивала са много детски школи по атракционни изкуства, ученици от Националната гимназия за древни езици и култура, фолклорни и танцови състави от няколко училища в София и страната.

В събота, 21 април, на сцената пред НДК ще се представи солистката на НФА „Филип Кутев” Радостина Йовкова-Иванова, която е и водещ на националния кулинарен фестивал Пъстра трапеза.

Видяна общо: 641 рейтинг: 0.21

Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.

 
главна | търсене | новини | за нас | реклама | за членове
Journey.bg | Новини | А.Р.И.З.-7 се представи на Фестивала на българското образование
© 2000-2020 Journey.bg. Всички права запазени.