Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
Новини от бранша
Търсене


ПИШЕТЕ НИ !!!

За по-качествени туристически услуги
Редакцията не публикува само новини, които не са ни изпратени
Абонамент

Държава: 

За празниците ще пием менте алкохол

Дата: 21.12.2012
Никой не знае какво пием!!!
Много от ментетата се продават в туби и бидони, които по-късно се разливат в оригинални шишета

Много от ментетата се продават в туби, които по-късно се разливат в оригинални шишета

„Ние не знаем какво ни доставят. Фирмата идва и ни оставят бутилките, а те, вече, откъде са ги взели, няма как да знаем. Малко кръчмари, които въртят хубави заведения и ресторанти, биха си позволили да вземат фалшиво шампанско. Това по-скоро се прави в по-евтините столични дискотеки, където потреблението на газираното вино в празничната нощ ще надхвърли 300-400 бутилки. Когато говорим за такива количества, си заслужава да се вземе нещо по-евтино и фалшиво и да се продаде с голяма надценка.
Ако в заведението се пият 20 бутилки хубаво френско шампанско, а поръчаната храна е за над 1 000 лева на масата, нямаш файда да пробутваш на хората менте. Те ще се усетят и повече няма да стъпят при нас” - оправда се, при проверка от Изпълнителната агенция по лозата и виното, собственик на голяма верига столични заведения за многото случаи на фалшив алкохол по баровете.

Видяна общо: 1514 рейтинг: 0.56

Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.