Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
Новини от бранша
Търсене


ПИШЕТЕ НИ !!!

За по-качествени туристически услуги
Редакцията не публикува само новини, които не са ни изпратени
Абонамент

Държава: 

XXIV Панаир на туризма и свободното време

Дата: 17.11.2004

ТЕХНОЛОГИЧНИТЕ ИНОВАЦИИ И ТУРИЗМЪТ Н БЪЛГАРИЯ

III СПЕЦИАЛИЗИРАНО ИЗЛОЖЕНИЕ “ТОПЛО 2004”
17-20 ноември 2004
ДВОРЕЦ НА КУЛТУРАТА И СПОРТА - ВАРНА

Варненската туристическа камара и нейното дружество “Турекспо-Варна”АД  за 24-ти път отварят пред туристическия бизнес и пред гражданите на Варна дверите на ПАНАИРА НА ТУРИЗМА И СВОБОДНОТО ВРЕМЕ. За 3-ти път отваря врати и “ТОПЛО 2004” - изложението “екстра” за всички посетители на Панаира.

Възходът на туризма на България ражда просперитет за свързаните с него субекти. В този връзка, “ПАНАИРЪТ НА ТУРИЗМА И СВОБОДНОТО ВРЕМЕ” и “ТОПЛО 2004” играят успешно ролята на комуникационен трамплин за по-успешен бизнес.

Акцентите на 24-то туристическо изложение са обвързани със проблематиката в развитието на българския туризъм:

1. ТУРИЗЪМ - СЕЗОН “ЗИМА 2004/2005”
По традиция, авторитетни български и чуждестранни организации представят офертите си за специализирани туристически продукти. Особено внимание заслужават:

  • представителният щанд на най-големия турски организатор на събитиен туризъм "ЕКИН  ГРУП"
    присъствието на италианския туроператор KALYA S.R.L.
  • регионалните туристически оферти на България, представени от местните неправителствени туристически организации

2. “ИНВЕСТИЦИОННИ  ПРОДУКТИ ЗА КАЧЕСТВО В ТУРИЗМА”
Изложението аргументира инвестиционната си насоченост чрез:

  • мащабно присъствие на фирмите-членки на Националната асоциация "ХоРеКа". Щандовете им отразяват новостите в оборудването за хотели, ресторанти и кафетерии.
  • презентации на приложните аспекти на новите комуникационни технологии в туризма. Най-добрите фирми от този сектор ще представят последните тенденции в технологичните иновации за повишаване на конкурентноспособността на туризма на България.

3. Съпътстващо семинарно мото “ТЕХНОЛОГИЧНИТЕ ИНОВАЦИИ И ТУРИЗМЪТ НА БЪЛГАРИЯ”
В рамките на съпътстващата дискусионна програма ще се обсъдят технологичните иновации в българския туризъм, като се потърсят съвместно отговори на въпросите: “Как държавата вижда своята роля за стимулиране на технологичните иновации в българския туризъм?”, “Как технологичните иновации моделират съвременното туристическо търсене?”, “Какви са добрите практики на технологични иновации в секторите на българската туристическа индустрия?”, “Кои са проблемите на обучението по туризъм в контекста на технологичните иновации?”.

Сред нюансите на 24-я “ПАНАИР НА ТУРИЗМА И СВОБОДНОТО ВРЕМЕ” със свое собствено излъчване се открояват участниците във 3-то специализирано изложение “ТОПЛО 2004”, чиито акценти са новостите в материалите и съоръженията за отопление, вентилация, климатизация и изолация.

Специална заслуга за комуникационното представяне на изложенията имат нашите рекламни партньори:  РА “ФИЛ”, “ОРКА СТУДИО” и РИК “ВИКТОР - С. ИЛАРИОНОВА”, както и нашите медиини партньори: Вестник “ЧЕРНО МОРЕ”; “АЛФА РАДИО” и Национален сателитен канал “М САТ”.

ВИЕ ЗАСЛУЖАВАТЕ УСПЕХ В БИЗНЕСА!

УЧАСТВАЙТЕ В ПАНАИРА, ЗА ДА ГО ПОСТИГНЕТЕ!

Стоян Маринов
Изпълнителен директор
“Турекспо-Варна” АД

Видяна общо: 740 рейтинг: 0.18

Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.