Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
Новини от бранша
Търсене


ПИШЕТЕ НИ !!!

За по-качествени туристически услуги
Редакцията не публикува само новини, които не са ни изпратени
Абонамент

Държава: 

Туристическа борса - София 2005

Дата: 13.10.2005

От 13 до 16 октомври 2005 г., в Интер Експо Център ще се проведе второто издание на

Туристическа борса - София 2005

На специализираното изложение - Туристическа борса София 2005 ще бъдат предложени широк спектър услуги в областта на туризма - туристически пакети за зимния сезон, екскурзии, пътувания, круизи и транспортни услуги, алтернативен туризъм, както и договаряне за сезон Лято' 2006.

Туристически комплекси и хотели от различни региони на страната ще представят на изложението услугите и удобствата, които предлагат на своите гости и информация за туристическия потенциал и характерния туристически облик на отделни региони, което ще представлява интересен акцент в провеждащото се изложение.

Възможностите за ефективно използване на балнеологичните ресурси и развитието на балнеологията в България очакваме да представи Националната Асоциация по Балнеология и Туризъм.

С информационни щандове ще участват и Българска асоциация на туристическите агенции, Българска хотелиерска и ресторантьорска асоциация и Българска туристическа камара.

Информационни издания за туризма, туристически карти, други съпътстващи основните дейности продукти ще позволят на посетители и гости на изложението да осъвременят своите знания и направят по-лесно своя избор за туризъм и отдих. Ще се представят луксозни специализирани издания: сп. Одисей, сп. Happy Weekend, сп. Тур.БГ, сп. Туризъм и забавления, сп. Туризъм и отдих, Крас Плюс.

По същото време в зала 1 и 2 на изложбения комплекс Интер Експо Център ще се проведат международните специализирани изложби SIHRE - за хотелско и ресторантско оборудване и "Светът на мебелите" - мебели за дома, хотела, ресторанта, офиса, градината и др.

Организатори:

  • Агенция Булгарреклама
  • Българска туристическа камара
  • Българска асоциация на туристическите агенции
  • Българска хотелиерска и ресторантьорска асоциация
  • Българска асоциация за алтернативен туризъм


За контакти:

Ива Герасимова
Тел.: 965 52 74
Факс: 965 52 31
E-mail: igerasimova@bulgarreklama.com

www.bulgarreklama.com

Видяна общо: 875 рейтинг: 0.22

Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.