Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
Новини от бранша
Търсене


ПИШЕТЕ НИ !!!

За по-качествени туристически услуги
Редакцията не публикува само новини, които не са ни изпратени
Абонамент

Държава: 

XXV специализирана изложба Флора есен 2005 - София

Дата: 30.09.2005

Над 70 фирми ще превърнат Националния дворец на културата в София в истинска пъстроцветна градина на прага на есента. 25-та специализирана изложба ФЛОРА ще се проведе от 30 септември до 4 октомври.

Всеки може да сътвори истински оазис в къщи с предлаганите екзотични растения, отрязан цвят, редки листно-декоративни и цъфтящи растения. За да засияе офиса ви с пищна зеленина, с която да впечатлите бизнес партньори и колеги, изложителите на ФЛОРА ще ви предложат най-добрите решения и идеи. С подходящо цвете може да разтопите и всяко женско сърце.

Първият етаж и двата полуетажа “Изток” и “Запад” в НДК ще ви омаят с богатството на стайни и градински растения, храсти и дървета. Фирмите предлагат: посадъчен материал, луковици, семена, специализирана литература, керамични, стъклени и пластмасови съдове, аксесоари, сувенири и дори новогодишна украса.

Специализираната изложба ФЛОРА е и мястото, където може да се осведомите за последните тенденции във вътрешното и външно озеленяване, или как да поддържате изградения ландшафт.

Работното време на изложението ФЛОРА, в дните от 30 септември до 4 октомври, ще бъде всеки ден от 10 до 19 часа. Вход свободен!

Видяна общо: 872 рейтинг: 0.22

Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.