Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
Новини от бранша
Търсене


ПИШЕТЕ НИ !!!

За по-качествени туристически услуги
Редакцията не публикува само новини, които не са ни изпратени
Абонамент

Държава: 

Салон на виното - София

Дата: 16.11.2005

16 - 19 Ноември 2005 г.
Интер Експо Център - София

Организатори:

  • Агенция Булгарреклама
  • Национална лозаро-винарска камара

От 16 до 19 ноември 2005 г. в Интер Експо Център - София ще се проведе четвъртата международна специализирана изложба САЛОН НА ВИНОТО.

САЛОН НА ВИНОТО е единствената професионално организирана винарска проява на територията на най-големия търговски и потребителски център в страната – София.

Основните цели, които си поставят организаторите на САЛОН НА ВИНОТО – Агенция Булгарреклама и Националната лозаро-винарска камара, са разширяване на пазара на българско вино в страната и чужбина, повишаване на винената култура на българския потребител и популяризиране на виното като начин и стил на живот.

Четвъртият САЛОН НА ВИНОТО в София ще представи на българската и чуждестранната аудитория елитни, качествени вина и продукти от грозде и вино. Участниците и посетителите ще имат възможност да дегустират богата гама български вина и да се насладят на техния специфичен аромат и вкус.

САЛОНЪТ ще предложи на посетителите много идеи как да превърнат консумацията на вино в удоволствие чрез начина на поднасянето му и избора на свързаните с него аксесоари.

Богатата съпътстваща програма ще превърне изложението в предпочитано място за бизнес и удоволствие за всички, за които виното е делова перспектива или стил на живот.

На САЛОН НА ВИНОТО в зала 2 на Интер Експо Център – София ще бъдат представени експонатите на около 50 фирми от бранша на винопроизводството и аксесоари за вино. Участниците са едни от най-големите и авторитетни винопроизводители в България. Сред експонатите ще видим утвърдени вина и продукти от грозде и вино от най-висока класа, нови партиди и търговски марки с уникален аромат и вкус, както и продукти със съвременен дизайн. Многобройните медали, с които е удостоена тяхната продукция, говорят за високото признание на българското вино на международните пазари.

Широк спектър аксесоари за вино – професионална и домашна еноложка екипировка, декантери, капсули, тапи и капачки, които запазват аромата, букета и силата на напитките, охладители за бутилки, чаши, гарафи, шампаниери, опаковки за вино от дърво и др. ще бъдат сред експонатите на САЛОН НА ВИНОТО.

Впечатление прави високият дял на традиционните изложители, участващи вече 4 години. Това доказва по убедителен начин интереса и желанието на фирмите да поддържат бизнес средата на подобно изложение, която да улеснява възможността за дегустации и популяризиране на нови продукти и марки вина.

Четвъртият САЛОН НА ВИНОТО ще се проведе едновременно с международните специализирани изложби МЕСОМАНИЯ, СВЕТЪТ НА МЛЯКОТО и ИНТЕРФУД И ДРИНК. Очакваме това да доведе до повишаване на професионалното ниво на изложенията в областта на хранително-вкусовата промишленост и до нарастване на интереса на специалистите към тях.

Очакваме Ви в Интер Експо Център – София от 16 до 19 ноември !


За контакти:

Огняна Дикова
Тел.: 02/9655 281
Факс: 02/9655 231
E-mail: odikova@bulgarreklama


 

Видяна общо: 971 рейтинг: 0.24

Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.