Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
Новини от бранша
Търсене


ПИШЕТЕ НИ !!!

За по-качествени туристически услуги
Редакцията не публикува само новини, които не са ни изпратени
Абонамент

Държава: 

XXVI Панаир на туризма и свободното време

Дата: 02.11.2005

02 - 05 ноември 2005 год.
Дворец на културата и спорта
Варна

Варненската туристическа камара и нейното дружество "Турекспо-Варна"АД имат удоволствието да Ви поканят за участие на 26-тия "Панаир на туризма и свободното време", който ще се проведе от 02 - 05 ноември 2005 в Двореца на културата и спорта - Варна.

Възходът на туризма на България ражда просперитет за свързаните с него субекти. В този връзка, "Панаирът на туризма и свободното време" играе успешно ролята на комуникационен трамплин за по- успешен бизнес.

Изложението включва:

  • Туризъм, реклама и информационни технологии - туроператори, туристически агенции, хотели, рекламни агенции, фирми, предлагащи софтуеър и хардуеър за хотели, ресторанти и агенции и т.н.
  • Оборудване и обзавеждане за хотели и ресторанти - професионално кухненско, ресторантско, хотелско и офис обзавеждане и оборудване
  • Семинарно - дискусионна програма - през всички изложбени дни се провеждат семинари и дискусии на актуални проблеми в областта на туризма. Всяко изложение е подчинено на една водеща тема.

Традиционно, на Панаира на туризма и свободното време участват около 160 фирми, които заедно с около 1 500 специалисти от бранша и 12 000 общи посетители превръщат изложението в най-голямото подобно събитие извън София.

Изложението се провежда под егидата на Министерството на икономиката и с мащабното присъствие и подкрепа на фирмите-членки на Националната асоциация "ХоРеКа". Щандовете им отразяват новостите в оборудването за хотели, ресторанти и кафетерии.

На изложението Вие ще можете:

  • да покажете Вашите продукти пред потенциални партньори от туристическия бизнес
  • да се запознаете с новостите при Вашите конкуренти
  • да усетите новите тенденции на туристическата индустрия към използваните от нея архитектурни проекти, строителни материали, машини и съоръжения, стоки и услуги

При нужда от допълнителна информация, не се колебайте да установите контакт с нас. С удоволствие ще се поставим на Ваше разположение.

Вашите бизнес-амбиции заслужават реализация!

Панаирът превръща бизнес-амбициите в реалност!

Организатори:

 

Видяна общо: 721 рейтинг: 0.18

Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.