Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
Новини от бранша
Търсене


ПИШЕТЕ НИ !!!

За по-качествени туристически услуги
Редакцията не публикува само новини, които не са ни изпратени
Абонамент

Държава: 

ІІ конгрес на инвеститорите в туризма

Дата: 26.09.2008

Вторият конгрес на инвеститорите в туризма

Покана към БХРА и представители на туристически организации за участие във форума през м. септември 2008 г.

На 26 септември 2008 г. в хотел Хилтън - София, зала Мусала, ще се проведе вторият конгрес на инвеститорите в туризма под патронажа на президента на Република България Георги Първанов. Форумът се организира от Националният борд по туризъм и в. Пари с подкрепата на Държавната агенция по туризъм.

Конгресът ще даде възможност на представителите на законодателната и изпълнителна власт, председатели и членове на туристически организации, главни редактори на български медии, кметове и представители на областни администрации да обсъдят актуални въпроси за развитието на туристическата индустрия в България. Целта на организаторите е да продължат традицията за обсъждане и подпомагане развитието на туристическата услуга с този форум, началото на която бе поставено през миналата година.

Участие в работната програма ще вземат вицепремиерът и министър на външните работи Ивайло Калфин, вицепремиерът и министър на образованието и науката Даниел Вълчев, министърът на финансите Пламен Орешарски, министърът на регионалното развитие и благоустройството Асен Гагаузов и министърът на труда и социалната политика Емилия Масларова.

Важен акцент в събитието ще бъде и връчването на специално учредения за форума приз на вестник Пари ”Хотелски мениджмънт 2008”.

Националният борд по туризъм организира за първи път миналата година Първия конгрес на инвеститорите в туризма, който бе открит от президентът Георги Първанов, а участие взеха вицепремиерът и министър на външните работи Ивайло Калфин, министър на труда и социалната политика Емилия Масларова, министър на регионалното развитие и благоустройството Асен Гагаузов и министър на държавната администрация и административната реформа Николай Василев и над 200 представители на неправителствени организации, общини, банки, авиация, транспорт, медии и други индустрии.

Видяна общо: 841 рейтинг: 0.21

Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.