Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
Новини от бранша
Търсене


ПИШЕТЕ НИ !!!

За по-качествени туристически услуги
Редакцията не публикува само новини, които не са ни изпратени
Абонамент

Държава: 

Преговори за договаряне на контингенти с Боровец Ризорт Груп за сезон Зима 2008/2009

Дата: 18.01.2008

Уважаеми дами и господа, представители на българския туристически бизнес,

Боровец Ризорт Груп, в състава на който влизат хотелите Мура и Бреза, вилните селища Ягода и Малина, дискотека Бъз бар и ресторант Балкани, със своите търговки дружества Вилни селища Боровец АД и Мура-Боровец АД има удоволствието да Ви покани от 18.01.2008 г., до изчерпване на контингента, на преговори за договаряне на контингенти за сезон Зима 2008/2009.

Ние предлагаме на Вашите клиенти отлични възможности за почивка и практикуване на зимни спортове в най-стария български зимен курорт Боровец. През изминалата 2007 година инвестирахме в обновяването на хотелската ни база 2,5 милиона лева – реновирани са основно хотелите Мура и Бреза, преобзаведени са вилите Ягода и Малина, осигурена е интернет-връзка във всяка вила Ягода, а в останалите обекти са оборудвани интернет клубове, открита е финландска сауна в хотел Бреза.

Хотел Мура е разположен в самия център на Боровец, в непосредствена близост до станцията на кабинковия лифт. Разполага с 19 тройни и 47 двойни стаи. Всички стаи са с баня, телефон и телевизор, а част от тях и с тераси. Кариоке бар Мура е новост в хотела. Класическата романтика на планинския хотел в лоби бар Мура е съчетана умело с модерен дизайн и динамични цветове.

Хотел Бреза е място за любителите на интимната атмосфера и чара на българската градска къща от началото на миналия век. Стаите са уникални, напълно различни и изключително уютни (18 двойни, 5 единични и 1 тройна, 5 апартамента), обзаведени с вкус и фантазия. Хотелът предлага лоби бар с топъл и предразполагащ дизайн и ресторант с българска трдиционна кухня и камина, около която в приятна компания гостите могат да изпият чаша вино и да опитат специалитетите на майстор готвача.

На разположение на гостите през зимния сезон са ресторантите Мура и Бреза. Изхранването е организирано на блок-маса. Допълнителните услуги, които хотелите предлагат са безплатен паркинг, интернет клуб, сауна, плащане с кредитни карти (всички, без Mastercard), възможност за организиране на планинска езда, възможност за организиране на транспорт, възможност за организиране на различни по трудност планински разходки и турове с лицензиран планински водач.

Вилно селище Ягода е особено подходящо за семейна почивка. Разполага с 40 финландски тип къщички. В тях се настаняват до 4 човека. Вилите разполагат с просторна дневна с кът за сядане, TV, интернет, телефон, двойно или две единични легла; спалня с легла на два етажа (отделена със завеса), напълно оборудван с всичко необходимо кухненски бокс, баня. Десет от вилите разполагат със самостоятелна сауна.

Вилно селище Малина предлага 28 полски тип вили. Там могат да се настанят до 6 човека. Вилите са двуетажни и разполагат с две напълно самостоятелни спални на втория етаж (с двойно и две единични легла), дневна с мека мебел, TV и едно легло, напълно оборудвана кухня и баня. Храненето на туристите в ресторант Ягода през зимния сезон е организирано на блок маса.

За удобство на клиентите от 8.30 до 17,00 осигуряваме ски бус до лифта гондола, а от 18 до 23.00 ч., по разписание, обявено на рецепцията, от паркинга на вилно селище Ягода се движи минибус до всички наши заведения. Допълнителни услуги включват безплатен паркинг и интернет във всяка вила Ягода, възможност за организиране на планинска езда, възможност за организиране на различни по трудност планински разходки и турове с лицензиран планински водач и др.

В състава на БОРОВЕЦ РИЗОРТ ГРУП влизат още и напълно обновените атрактивни заведения:

  • ресторант чеверме Балкани (Черния овен) предлага традиционна балканска кухня и всяка вечер жива музика, разполага с 180 места;
  • Buzz Bar - най-посещавания нощен клуб в Боровец с DJ, парти до ранни зори. Клубът се намира на търговската улица, между хотелите Рила и Самоков и разполага с 300 места;
  • Караоке Мура с DJ предлага парти всяка вечер, намира се в хотел Мура и разполага със 100 места.

Оригиналният и напълно нетрадиционен декор и уют във всички обекти на Боровец Ризорт Груп дължим на нашите приятели от най-голямата българска фирма за интериорен дизайн Декора.

Основният контингент туристи за сезон зима 2007/2008 е английски, също така има и гости от Русия, Холандия, Белгия, Сърбия, Македония и България. През изминалата година Боровец ризорт груп се включи в инициативата на БХРА "България – рай за българите”. Ние искаме българските туристи да станат приоритет за нас от сезон Зима - Лято 2008/2009.

Почивка през лятото

През изминалите няколко години, Боровец се превръща в изключително желано място за почивка и през лятото. Все повече туристи предпочитат да прекарат годишната си почивка сред прохладата на вековните рилски гори. Възможностите на Боровец и региона в тази насока са неизчерпаеми и все още неразкрити пред широката публика. Тук всеки може не просто да мързелува, но и да спортува активно – във района на вилните селища имаме изградени игрища за волейбол, футбол на малки вратички, баскетболни кошове, а в непосредствена близост се намират и прекрасно поддържани тенис-кортове. Всичките ни обекти разполагат с велосипеди под наем и обособени детски кътове. Готови сме да организираме и различни по продължителност и трудност преходи сред величествената природа на Рила планина – пеша, на велосипед, на кон или с джип. Съществуват и много варианти за алтернативен туризъм – културен (посещения на Рилския манастир и околността), лов, фотосафари или риболов в бързи или спокойни води, рафтинг и каякинг, а възможностите на Рила за практикуване алпинизъм са добре познати на любителите на този спорт. От няколко години в района се разработват и еко пътеки, запознаващи посетителите с растителното и животинско разнообразие на национален парк Рила.

Бъдещите инвестиционни планове на БОРОВЕЦ РИЗОРТ ГРУП включват от пролетта на 2008 г. изграждане на вилните селища на СПА център и конферентна зала с всички удобства за провеждане на бизнес срещи, семинари, фирмени обучения и събития. През лятото 2008 г. се планира изграждането на открит басейн на вилни селища Ягода и Малина. В хотел Мура също ще изградим СПА център.

Хотелите и заведенията предстои да получат сертификат за качество ИСО, издаден от реномираната сертифицираща организация от Германия TUV. Целта е да се предоставят за в бъдеще още по-качествени услуги на нашите гости и да се подобри координацията между отделните звена в хотелите и заведенията.

С уважение:
Силвия Панагонова
Ива Панагонова
собственици на Боровец Ризорт Груп

Офис Мура
София 1142
ул. Д-р Петър Берон 2
Зинаида Илиева
тел.: 980 79 35
Вивател: 0878 551 531
www.borovetz-resort.com

Видяна общо: 584 рейтинг: 0.15

Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.

 
главна | търсене | новини | за нас | реклама | за членове
Journey.bg | Борси в България | Преговори за договаряне на контингенти с Боровец Ризорт Груп за сезон Зима 2008/2009
© 2000-2020 Journey.bg. Всички права запазени.