Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
Новини от бранша
Търсене


ПИШЕТЕ НИ !!!

За по-качествени туристически услуги
Редакцията не публикува само новини, които не са ни изпратени
Абонамент

Държава: 

XXVI Международна туристическа борса „Ваканция и СПА Експо”

Дата: 26.02.2009

26 до 28 февруари 2009 г.

От 26 до 28 февруари 2009 г. в НДК в София се провежда най-престижната борса в България - над 320 изложители от България и чужбина са заявили участие в XXVI издание на международна туристическа борса „Ваканция и СПА Експо”. Сред международните участници в борсата са заявили участие Гърция, Турция, Испания, Кипър, Хърватска, Италия, Тайланд, Чехия, Великобритания, Австрия, Русия, Египет, Малта и Перу.

За първи път в борсата ще участват фирми от Португалия и Тунис, както и нови фирми от България. Най-много са фирмите, които ще представят Турция, Гърция и Италия. Признание за авторитета на „Ваканция и СПА Експо” и в чужбина е участието на Националните туристически организации от Гърция, Турция, Испания, Кипър, Австрия.

Представянето на Държавната агенция по туризъм е организирано на принципа на новото туристическо райониране на страната с участието на представители на отделните райони. Традиционно и активно е участието на най-големите неправителствени организации в българския туризъм: БАТА, АБТТА, БТК, БХРА, БААТ, РТА “Стара планина” и др. Положителна тенденция тази година е обединяването и по-комплексно представяне на туристическия продукт на отделните общини на “Ваканция и СПА” 2009.

Със самостоятелни щандове в борсата участват 18 общини. Над 10 са щандовете на медийните партньори, както и други медии: сп. Одисей, сп.  ХоРеМаг, сп. Туризъм и отдих, сп. Tour.bg, Travel TV, Travel Magazine, в-к Сега – Туризъм, сп. The Explorer България, сп. Highlights, сп. Vagabond.

По традиция „Ваканция и СПА Експо 2009” ще предложи на участниците и гостите интересна съпътстваща програма, която ще включва дискусии, срещи, представяния, презентации посветени на актуални пробеми от развитието на международния и вътрешен туризъм.

Тази година организаторът ПРИМ ЕКСПО е подготвил изненада за посетителите на XXVI издание на международната туристическа борса „Ваканция и СПА Експо”:

Томболата 5 х 5 х 5 - „Пет въпроса, пет участника, пет награди”.
Тези петима щастлививци, които отговорят кратко на пет въпроса, свързани с туризма и пуснат листовката в кутията на късмета, поставена на щанда на организатора на борсата – ПРИМ ЕКСПО (централно фоайе – щанд 0.1), ще се борят за пет чудесни пътувания и преживявания.

Наградите се осигуряват от известни членове на БХРА, които още веднъж доказват вниманието си към българските туристи и желанието си всички в туристическата гилдия заедно да подкрепят българския туризъм. В томболата 5 х 5 х 5 - „Пет въпроса, пет участника, пет награди” са включени:

  • Безплатен уикенд за двама в четиризвездния хотелски комплекс Скалите в Белоградчик
  • Безплатен уикенд за двама в четиризвездния СПА хотел Рич във Велинград
  • Безплатен уикенд за двама в тризвездния хотел Жасмин в София
  • Два безплатни куверта за пиано бара в петзвездния Гранд хотел София в София
  • Два безплатни куверта за вечеря в ресторант Модера във Варна.

Тегленето на томболата ще бъде на 28 февруари т.г. – събота, в 12.00 ч. на щанда на организатора на борсата – ПРИМ ЕКСПО (централно фоайе – щанд 0.1). Имената на наградените ще бъдат съобщени по Дарик Радио и TRAVEL TV и обявени на сайта на борсата www.holidayfair-sofia.com. Наградените посетители ще получат своите ваучери до 10 март т.г и ще могат да използват наградите си до края на 2008 година.

Видяна общо: 809 рейтинг: 0.20

Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.

 
главна | търсене | новини | за нас | реклама | за членове
Journey.bg | Борси в България | XXVI Международна туристическа борса „Ваканция и СПА Експо”
© 2000-2020 Journey.bg. Всички права запазени.