Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
Новини от бранша
Търсене


ПИШЕТЕ НИ !!!

За по-качествени туристически услуги
Редакцията не публикува само новини, които не са ни изпратени
Абонамент

Държава: 

Община Каварна с щанд на Ваканция и СПА Експо

Дата: 26.02.2009

От 26 до 28 февруари за поредна година в НДК се провежда международната туристическа борса Ваканция и СПА Експо.

В 26-ото издание на форума заявка за участие са подали над 320 изложители от страната и чужбина. За първи път на това изложение у нас ще се представят фирми от Португалия и Тунис. Освен тях, участие ще вземат фирми от Гърция, Турция, Испания, Кипър, Хърватска, Италия, Тайланд, Чехия, Великобритания, Австрия, Русия, Египет, Малта и Перу, като най-много са фирмите от Турция, Гърция и Италия.

Националните туристически организации от Гърция, Турция, Испания, Кипър, Австрия, също ще се включат в изложението. Със самостоятелни щандове в борсата ще участват и 18 общини. И тази година община Каварна ще участва в изложението, заяви за НДТ Коста Аргиров - ръководител на туристическия отдел в морското кметство.

В рамките на изложението ще се проведат много дискусии, презентации, ще бъдат коментирни актуални проблеми от развитието на международния и вътрешен туризъм.

Видяна общо: 552 рейтинг: 0.13

Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.