Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
Новини от бранша
Търсене


ПИШЕТЕ НИ !!!

За по-качествени туристически услуги
Редакцията не публикува само новини, които не са ни изпратени
Абонамент

Държава: 

Автомобилен салон Пловдив

Дата: 28.09.2009

 АТРАКТИВНИ ПРЕМИЕРИ НА АВТОМОБИЛЕН САЛОН ПЛОВДИВ

Атрактивни премиери подготвят фирмите изложители от Автомобилния салон, който ще се проведе в рамките на Международния технически панаир от 28 септември до 3 октомври в панаирния комплекс в Пловдив. Досега участие са заявили 18 компании, които предлагат на българския пазар водещи световни марки. Съорганизатор на форума е Асоциацията на автомобилните производители и техните оторизирани представители в България (ААП).

Автомобилен салон Пловдив се очертава като успешна проява, въпреки кризата в този бранш, заради която бяха отменени множество подобни изложения в Европа. Британският Съюз на търговците на автомобили отложи международния автосалон в Лондон, планиран за 2010 г., с уговорката, че ще го възобнови, когато икономическата ситуация в света се стабилизира. Отпадна и Автомобил – Барселона, след като панаирът в испанския град получи откази от Дженерал мотърс, Пежо, Ситроен и Нисан. Няма да се проведат изложенията в Атина през октомври и Букурещ през ноември.

Специално за посетителите на автомобилния салон в рамките на Есенния технически панаир в Пловдив, Ауто Италия – официален вносител на FIAT и Lancia за България, ще представи 2 новости. Първата идва от Fiat и е свързана с фейслифта на компактния кросоувър на маркта Sedici. Втората е най-новият модел на на стилната италианска марка Lancia - Lancia Delta, който ще бъде показан за първи път пред пловдивската публика. Той представя новата философия на Lancia - уникално позициониране, комбинация от двете основни характеристики за марката: елегантен стил и дързък иновативен темперамент, обясниха от Ауто Италия.

Автомотор Корпорация, официален вносител на марката Citroën за България, ще представи десет модела от гамата си леки автомобили и четири модела от лекотоварната гама. Посетителите на изложението ще имат възможност да се запознаят с най-новото попълнение във фамилията на Citroën – C3 Picasso, който се чувства еднакво добре в града и на дълъг път, както и С4, най-продавания еднообемен автомобил в Европа за 2008 година - C4 Grand Picasso. От представителите на лекотоварната гама ще бъдат изложени спечелилият титлата Ван на годината 2009 Citroën Nemo, Berlingo, Jumpy и Jumper. По случай честването на 90-годишнината от създаването на Citroën, което съвпада с провеждането Международния технически панаир, Автомотор Корпорация ще предостави на своите клиенти ексклузивни условия на продажба.

На Автосалон Пловдив ще демонстрира най-новите си продукти за годината и марката Mercedes-Benz. Новият E-Class се появи на пазара през пролетта с претенцията за най-добрър бизнес седан в света, продажбите му оправдаха тази заявка и запазиха лидерството на марката в сегмента. Новият Е-Class Coupe е харизматичното купе от семейството на Е-клас. Новият S-Class 2009 се появи на пазара четири години след въвеждането на моделната серия W 221. Флагманът на марката винаги е бил лидер в технологично отношение и днес S-Class 2009 е първият в света серийно произведен автомобил с литиево-йонна батерия в модификацията S 400 HYBRID.

По традиция в Пловдив ще пристигнат и оторизираните дилари на BMW, Тойота, Опел, Пежо, Рено, Нисан, Субару и други известни марки, които също планират изненади за посетителите на автосалона.

Компании от 43 държави са заявили досега участие в Международния технически панаир. Те ще покажат най-новите инвестиционни стоки и технологии в областта на строителството, електрониката и електротехниката, енергетиката, екологията, машиностроенето, транспорта и автосервизното оборудване, информатиката, управление на водите, химическата индустрия.

Видяна общо: 792 рейтинг: 0.20

Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.