Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
Новини от бранша
Търсене


ПИШЕТЕ НИ !!!

За по-качествени туристически услуги
Редакцията не публикува само новини, които не са ни изпратени
Абонамент

Държава: 

Лов, риболов, спорт

Дата: 09.09.2009

Специализираното изложение "Лов риболов спорт" се провежда в Интер експо и конгресен център (IEC) – София.

В продължение на пет дни фирмите участници ще представят ловни и риболовни принадлежности, спортни и ловни, огнестрелни оръжия, боеприпаси и оптика, цялостна специализирана екипировка за всички видове спорт, дрехи и аксесоари.

На изложението ще бъде предложена богата гама от експонати - от кукички за въдици до джипове и лодки. Традиционно ще присъстват известни производители и търговци на оръжие – спортно, пневматично, газово и антикварно, ловни и спортни пушки, ловни карабини, патрони за различни марки оръжие, барут и др.

Сред експонатите своето място ще намерят риболовно оборудване и принадлежности, както и множество аксесоари: въдици, макари, куки, блесни, стръв, примамки, захранки и др.

Видяна общо: 603 рейтинг: 0.15

Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.