Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
Новини от бранша
Търсене


ПИШЕТЕ НИ !!!

За по-качествени туристически услуги
Редакцията не публикува само новини, които не са ни изпратени
Абонамент

Държава: 

BULSPA 2009 - изложение и конференция

Дата: 28.09.2009

Покана за участие в BULSPA 2009
изложение и конференция

Експерти и представители на СПА и уелнес бизнеса ще се срещнат в хотел Мелиа Гранд Ермитаж, за да обсъдят потенциала и бъдещето на СПА и уелнес сектора - предизвикателства, възможности, перспективи

От 28 до 30 септември 2009 г. в хотел Мелиа Гранд Ермитаж, к.к. Златни пясъци за втора поредна година ще се проведе най-значимото събитие в сферата на СПА и уелнес индустрията в България, BULSPA 2009 - изложение и конференция. Форумът се организира от Националната асоциация по СПА и уелнес туризъм (НАСТ) с партньори Сол Мелиа България и хотел Мелиа Гранд Ермитаж и с любезното съдействие на Държавната агенция по туризъм, Съюзът на инвеститорите в туризма, Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация (БХРА) и Kohl & Partner Vienna, Австрия.

BULSPA е мястото, където си дават среща експерти, водещи специалисти и представители на СПА и уелнес бизнеса. Презентации, консултации и дискусии ще предоставят на участниците ценни идеи, средства и подходи и ще са от полза на всеки, който иска да получи нова и полезна информация за насоките и новостите в развитието на Спа и Уелнес и които чрез задълбочени анализи, ще подпомогнат за подобряването му.

BULSPA събира широка аудитория от СПА и уелнес сектора - производители и вносители на СПА и уелнес обзавеждане, оборудване и козметика, СПА консултанти, СПА хотели и ваканционни селища, дневни СПА студия и др. Основната цел на събитието е да запознае с последните тенденции и нововъведения всички, които участват в тази индустрия и искат да подобрят своите теоретически и практически познания в областта. Участниците ще научат кои са предимствата за развитието на бранша през следващите години и ще могат да обменят контакти, опит и идеи с водещи Български и международни експерти.

Съпътстващата двудневна конферентна проява е организирана с цел да предостави широк кръг от полезни теми на посетителите, независимо дали те са нови в бранша или имат богат опит, и ще акцентира върху потенциала и бъдещето на СПА и уелнес сектора - предизвикателства, възможности, перспективи, стратегическо планиране и търсене на нови маркетингови стратегии по отношение на развитието му по време на икономическата криза; СПА и уелнес като регионален продукт - нови тенденции и тяхното отражение на Балканите, установяване на партньорства в рамките на Балканския регион; Спа и Уелнес бранда като част от туристическата стратегия; актуални въпроси в областта на човешките ресурси - обучение, реализация, повишаване ефективността и стимулиране на персонала; сътрудничество между туристическия и СПА и уелнес сектор, с цел подобряване на позиционирането, увеличение на приходите и подсигуряване на по-разнообразни услуги за потребителите.

Видяна общо: 711 рейтинг: 0.18

Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.