Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
Новини от бранша
Търсене


ПИШЕТЕ НИ !!!

За по-качествени туристически услуги
Редакцията не публикува само новини, които не са ни изпратени
Абонамент

Държава: 

Кафе фестивал

Дата: 14.10.2009

В София, в рамките на специализираното изложение за хотелско, ресторантско и СПА оборудване – СИХРЕ, ще се проведе национално изложение

Кафе фестивал

От 14 до 17 октомври 2009 г. в Интер Експо Център – София ще се състои национално изложение „Кафе фестивал”, в рамките на специализираното изложение за хотелско, ресторантско и СПА оборудване – СИХРЕ. В дните на тематичната изложба, организирана от Българската кафе асоциация (BSCA) и Coffeeland.bg – Българският бизнес портал за кафе, посетителите ще имат възможност да се информират за последните тенденции в областта на кафето и професионалното оборудване за кафе, да се срещнат с настоящи и бъдещи бизнес партньори - дистрибутори, вносители, производители на кафе, представители на професионално оборудване, консумативи, аксесоари, заведения и кафетерии.

Видяна общо: 976 рейтинг: 0.25





Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.