Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
Новини от бранша
Търсене


ПИШЕТЕ НИ !!!

За по-качествени туристически услуги
Редакцията не публикува само новини, които не са ни изпратени
Абонамент

Държава: 

За първи път редовната среща на борда на директорите на ЕСПА ще проведе в България

Дата: 08.11.2009

На събитието, в харк хотел Пирин, част от веригата Шарлопов хотелс ще се представи официална презентация на България като балнео-СПА туристическа дестинация

На 8-9 ноември 2009 г. в град Сандански ще се проведе редовната среща на борда на директорите на Европейската СПА асоциация (ESPA). Домакин на срещата е Българският съюз по балнеология и СПА туризъм (BUBSPA), който от 2008 г. е член на ESPA.

Организацията, която обединява организациите в СПА сектора на страните-членки на ЕС, провежда политика в Европейския парламент по позициониране и промотиране на СПА продукта, както и следи за спазването на стандартите във всички СПА и здравни курорти в Европа. Престижната среща на борда на директорите на организацията ще се проведе за първи път у нас, като тази година за място на събитието е избран петзвездният парк хотел Пирин, част от веригата Шарлопов хотелс.

В рамките на срещата, по инициатива на Българския съюз по балнеология и СПА туризъм, е организирана и официална презентация на България като балнео-СПА туристическа дестинация с кратко представяне на основните балнео-СПА курорти в страната.

На презентацията, освен членовете на борда на директорите на ESPA, са поканени д-р Божидар Нанев, министър на здравеопазването, г-н Тотю Младенов, мининстър на труда и социалната политика и г-н Иво Маринов, заместник-министър на икономиката, енергетиката и туризма. Сред гостите ще бъдат и депутати от парламентарната Комисия по здравеопазване, евродепутати, кметове и председатели на общински съвети на основни балнео-СПА дестинации, членове на BUBSPA и представители на медиите.

Видяна общо: 901 рейтинг: 0.23

Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.

 
главна | търсене | новини | за нас | реклама | за членове
Journey.bg | Борси в България | За първи път редовната среща на борда на директорите на ЕСПА ще проведе в България
© 2000-2020 Journey.bg. Всички права запазени.