Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
Новини от бранша
Търсене


ПИШЕТЕ НИ !!!

За по-качествени туристически услуги
Редакцията не публикува само новини, които не са ни изпратени
Абонамент

Държава: 

Гърция – България 2007 – 2013

Дата: 08.10.2009

На 8 октомври 2009 г. в конферентната зала на хотел Езерец, в Благоевград се провежда семинар във връзка с първата покана за набиране на проектни предложения по програмата за европейско териториално сътрудничество "Гърция - България 2007-2013". Министерството на регионалното развитие и благоустройството на България и Министерството на икономиката и финансите на Гърция канят всички заинтересувани да участват.

Целта на семинара е да бъдат запознати потенциалните бенефициенти от българска и гръцка страна с условията и изискванията за кандидатстване по първата покана за набиране на проектни предложения по Програмата със срок 04.09.2009 – 30.10.2009 г.

На семинара ще бъдат представени пПрограмата за европейско териториално сътрудничество Гърция-България 2007-2013, условията за кандидатстване, финансиране на проектите, допустимост на партньорите и разходите по първата покана за набиране на проектни предложения. Ще бъдат предоставени указания за попълването пакета от документи и възможност за отговори на въпроси, поставени от потенциалните бенефициенти.

Повече информация за семинара и формуляри за регистрация можете да намерите на интернет страницата на МРРБ.

Видяна общо: 783 рейтинг: 0.20

Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.