Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
Новини от бранша
Търсене


ПИШЕТЕ НИ !!!

За по-качествени туристически услуги
Редакцията не публикува само новини, които не са ни изпратени
Абонамент

Държава: 

Специализирано изложение за хотелско, ресторантско и СПА оборудване и обзавеждане – СИХРЕ

Дата: 14.10.2009

Покана
за участие в дискусия на тема

Професионално обучение на кадрите от туризма – настояще, проблеми и решения

В Интер Експо Център - София от 14 до 17 октомври 2009 г. агенция Булгарреклама и национална асоциация ХоРеКа, организират най-престижното у нас специализирано изложение за хотелско, ресторантско и СПА оборудване и обзавеждане - СИХРЕ. За девет години то се превърна в притегателен център за специалистите от бранша като разширява и обогатява тематиката си, предлага модерни концепции за развитието си и обслужването на хотелския, ресторантския и СПА бизнеса. Най-голямото по рода си изложение в страната създава благоприятна бизнес среда за обмен на идеи за обновяване и поддържане на комфорта и доброто обслужване в туристическите обекти.

В изложението през 2008 г. участваха 124 фирми изложители от България, Италия, Австрия, Беларус, Турция и Гърция. Изложбата е била посетена от 11 300 души. Програмата на изложбата тази година се допълва от второто издание на националното изложение "КАФЕ ФЕСТИВАЛ" и финалния кръг на Националния бариста шампионат, организирани от Българската кафе асоциация и Coffeland.bg.

На 14 октомври 2009 г. в рамките на изложението Българска туристическа камара (БТК), Българска асоциация на туристическите агенции (БАТА), Българска хотелиерска и ресторантьорска асоциация (БХРА), Интер Експо Център и ХОРЕКА провеждат oискусия на тема „Професионално обучение на кадрите от туризма – настояще, проблеми и решения”.

Видяна общо: 918 рейтинг: 0.24

Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.

 
главна | търсене | новини | за нас | реклама | за членове
Journey.bg | Борси в България | Специализирано изложение за хотелско, ресторантско и СПА оборудване и обзавеждане – СИХРЕ
© 2000-2020 Journey.bg. Всички права запазени.