Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
Новини от бранша
Търсене


ПИШЕТЕ НИ !!!

За по-качествени туристически услуги
Редакцията не публикува само новини, които не са ни изпратени
Абонамент

Държава: 

BalPEx

Дата: 05.11.2009

Атрактивни оферти за жилищни комплекси от затворен тип ще бъдат представени на тазгодишния ексклузивен изложбен формат BalPEx Exclusive, съобщиха организаторите на проявата. Изложението ще се проведе на 5 и 6 ноември в София. То е съпътствано от конференция, посветена на проблемите и решенията в сектора. В изложението участват проекти, които се реализират в София, Варна и Велико Търново.

България Инвестмънт Груп представя комплекса си, разположен на 2 км от Велико Търново, първият етап на който беше открит неотдавна от строителния министър Росен Плевнелиев. Затвореният комплекс се състои от жилищни блокове и еднофамилни къщи, спортен център, детска градина и прилежаща инфраструктура. Групата представя и столичния си проект Меркюр, разположен на бул.Черни върх.

Израелската компания AFI Europe се представя с жилищния компелкс Малина Тюлип. Той се изгражда в столичния квартал Малинова долина и включва 500 апартамента. Компанията на предприемача Лев Леваев участва още и с проектите си Лагера Тюлип и Витоша Тюлип, в София.

Фирма Крит показва жилищен комплекс от затворен тип 20 Бора. Той се намира в източната част на кв. Манастирски ливади,  вблизост до бул. България. Компанията представя и многофункционална сграда, разположена в Студентски град, до университета за национално и световно стопанство.

Планекс участва с комплекса Бутик резиденс, който получи приза за най-хармонична жилищна среда в конкурса "Сграда на годината 2008". Той е разположен в  близост до двореца Евксиноград и курорта Св. св. Константин и Елена край Варна. Комплексът е построен с гледка към Варненския залив. Изградени са игрища за минифутбол, тенис на корт, волейбол, както и детска площадка. Осигурена е цялостна поддръжка и управление на комплекса. Фирмата ще представи и жилищен комплекс Вива, във Варна, който в момента се изгражда.

Артекс Инженеринг представя четири жилищни комплекса, които изгражда в София. Това са Панорама парк, Стела Бояна и комплексите на ул. Тинтява 2 и Траянови врата.

Галчев Холдинг участват с комплекса от затворен тип резиденция Ботаника. Той е в близост до ботаническата градина на София. Състои се от четири жилищни сгради и обслужваща зона с фитнес, център за красота и СПА, спортна зала, басейн. Компанията представя и комплекс Сирена, в Слънчев бряг.

Видяна общо: 1020 рейтинг: 0.26

Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.