Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
Новини от бранша
Търсене


ПИШЕТЕ НИ !!!

За по-качествени туристически услуги
Редакцията не публикува само новини, които не са ни изпратени
Абонамент

Държава: 

Интегрирани рекламни кампании на българския туристически продукт в Германия, Великобритания и Русия

Дата: 23.10.2010

Министерството на икономиката, енергетиката и туризма има удоволствието да ви покани на пресконференция по проект „Интегрирани рекламни кампании на българския туристически продукт в Германия, Великобритания и Русия”. Тя ще се проведе на 23 септември (четвъртък) от 10.00 ч. в националния пресклуб на БТА, непосредствено след завръщането на българската делегация от най-голямото изложение през втората половина на година в Москва - Otdih – Leisure.

Това е третата откриваща пресконференция на министерството в подкрепа на ефективния национален маркетинг на туристическия продукт и подобряване на информационното обслужване в сектора, финансирана по Оперативна програма „Регионално развитие”. Участие в нея ще вземат членове на екипа по проекта и изпълнителите на интегрираните рекламни кампании на пазар Русия и Германия.

Поканени са и предствители на национални и регионални асоциации и съюзи в сферата на туризма, кметове на населени места с активна туристическа дейност, преподаватели и ръководители на катедри във висшите училища от цялата страна. След официалното представяне на проекта те ще вземат участие в дискусия с работно заглавие: „Как се рекламира българският туристически продукт в чужбина?”.

Изпълнителите на рекламната кампания в Русия са МАГ Адвъртайзинг ООД, а в Германия – Консорциум „Медиа Консулта – КРЕС”, които ще представят на пресконференцията концепцията за реклама на двата целеви пазара.

Татяна Василева, управител на Мега Комюникейшън ООД
1113 София
ж.к. Изгрев
ул. Д-р Любен Русев 6, вх. Б-1, ет. 2, офис 17
тел.: 02/ 483 04 93; 0884 160 684, 0887 51 22 70; 0893 489 501
4023 Пловдив
бул. Освобождение 3
хотел СПС, ет. 3, офис 336
тел./факс: 032/ 993 215
e-mail: office@megacommunication.net 
WEB: www.megacommunication.net 

Видяна общо: 902 рейтинг: 0.25

Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.

 
главна | търсене | новини | за нас | реклама | за членове
Journey.bg | Борси в България | Интегрирани рекламни кампании на българския туристически продукт в Германия, Великобритания и Русия
© 2000-2020 Journey.bg. Всички права запазени.