Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
Новини от бранша
Търсене


ПИШЕТЕ НИ !!!

За по-качествени туристически услуги
Редакцията не публикува само новини, които не са ни изпратени
Абонамент

Държава: 

Семинар по карвинг в гранд хотел София

Дата: 13.11.2010

Покана за участие в карвинг семинар на 13 ноември 2010 г.
 

На 13 ноември 2010 г. – събота, от 10.00 до 17.00 ч. в гранд хотел София ще се проведе семинар по карвинг от Юрий Димо - карвинг шеф в хотелския комплекс. Обучението включва:

  • видове зеленчуци и плодове, използвани в карвинга
  • работа с основни инструменти
  • основни техники за работа и видове срезове в карвинга
  • изрязване на цветя и флорални елементи
  • изработване на основни детайли – декоративни елементи
  • изработване на сложни детайли, съчетание на композиции

Обучението по карвинг се провежда от Юрий Димо - карвинг шеф в гранд хотел София. Той е единственият български карвинг майстор - носител на два златни медала от международното състезание по артистична кулинария Артистика 2007 в Римини, Италия и три бронзови медала от Международното кулинарно състезание „Кремълска купа” в Москва.

 

Семинарът се провежда при минимум 10 участника. Цената за участие в семинар е 65 лв. и в нея са включени: обяд и необходими консумативи за работа по време на обучението. За участие в семинара се издава сертификат от Академия „5 звезди” към „Гранд Хотел София”, член на БХРА. Крайният срок за записване е 11 ноември 2010 г.

За повече информация и записване в семинара: „Гранд Хотел София”, ул. „Гурко” № 1, Бизнес Център - тел.: +359 2 811 0 830; е-mail: bc@grandhotelsofia.bg

Видяна общо: 885 рейтинг: 0.24

Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.