Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
Новини от бранша
Търсене


ПИШЕТЕ НИ !!!

За по-качествени туристически услуги
Редакцията не публикува само новини, които не са ни изпратени
Абонамент

Държава: 

BALKANICA WEDDING EXPO 2012

Дата: 21.01.2012

Заповядайте на четвъртото сватбено изложение BALKANICA WEDDING EXPO 2012, което се провежда на 21 и 22 януари в хотел Шератон София!

BALKANICA WEDDING EXPO e най-голямото сватбено събитие в страната и все повече утвърждаващо се Балканите.

Под вещата организация на фирма EXPOLINE за четвърти пореден път професионалисти в сватбения бранш от страната и чужбина ще се съберат в балната зала на хотел Шератон, за да облекат във феерия и светлини очакванията на младоженците. Под знака на лукса и обещанията за красиво начало 60 фирми-изложители ще участват в тазгодишното издание на събитието. Поканени са най-добрите в сватбения бранш – брандове производители на булчински рокли, официални облекла, бижута и аксесоари, сватбени агенции и представители на всички сфери на сватбените услуги - декорация, фото и видео заснемане, кетъринг услуги и сватбени торти, музика и диджеи... Под покрива на Шератон, събрани на едно място всички, които могат да бъдат в услуга на най-красивото, романтично и специално сватбено тържество.

В дните на изложението фирмите-изложители ще направят специални отстъпки за посетителите и ще се отзоват на всяко запитване на желещите да получат повече информация, свързана с услугите, които предлагат. Защото за перфектното тържество са нужни професионалисти.

За младоженците BALKANICA WEDDING EXPO предлага и специална томбола с много награди награди, за да бъде началото прекрасно.

Докато бъдещите младоженци ще имат възможността да започнат реализацията на сватбените си планове, за специалистите и фирмите това е чудесен начин да общуват с колегите си и да създадат ценни бизнес контакти не само на територията на страната, но и в чужбина, тъй като събитието е уникално по рода си и предлага среща на водещи фирми в различни сфери на сватбения бранш.

BALKANICA WEDDING EXPO е мястото, където се създават планове и се раждат идеи за най-красивия и най-важен момент в живота - този, в който започваме да споделяме пътя си и си обещаваме вярност и любов. Именно този момент се нуждае от специална атмосфера и професионална подкрепа, за да напомня в бъдещето за дадените обещания...

Aнета Пени - EXPOLINE
София, ул. Ами Буе 72
тел.: +359 2 987 77 85 
Виваком: +359 879 577 785 
поща: wedding@balkanicaexpo.com
сайт: www.balkanicaexpo.com

Видяна общо: 842 рейтинг: 0.27

Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.