Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
Новини от бранша
Търсене


ПИШЕТЕ НИ !!!

За по-качествени туристически услуги
Редакцията не публикува само новини, които не са ни изпратени
Абонамент

Държава: 

БХРА на Ваканция и СПА Експо 2012

Дата: 16.02.2012

В периода 16-18 февруари 2012 г. в Интер Експо Център София ще се проведе 29-тата международна туристическа борса ВАКАНЦИЯ & СПА ЕКСПО 2012. Организатор на изложението е Прим Експо, под патронажа на Министерството на икономиката, енергетиката и туризма и в сътрудничество със Софийски туристически район, Столична община, Българската асоциация на туристическите агенции (БАТА), Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация (БХРА), Асоциацията на българските туроператори и туристически агенции (АБТТА) и Интер Експо Център София.

Най-значимият туристически форум в България ще събере за среща туристическия бранш от България и чужбина. В рамките на съпътстващата програма на ВАКАНЦИЯ & СПА ЕКСПО 2012 ще бъдат обсъждани актуални проблеми на отрасъла, нови технологии, подходи за изграждане на атрактивен и конкурентоспособен продукт, фирмени програми за пролет - лято 2012.

В рамките на борсата БХРА ще вземе участие в организираната от ПРОФОН и МУЗИКАУТОР кръгла маса на тема "Прилагане на европейските практики за закрила на авторските и сродни права при публичното изпълнение на музика от туристическия сектор на България", която ще се състои на 16.02.2012 г. от 13.30 до 15.30 ч. в зала Пирин на Интер Експо Център София. Каним всички наши членове да вземат участие в кръглата маса.

БХРА ще участва в съпътстващата програма на изложението с първа регионална среща на тема "Сигурност в туризма", която ще се състои на 17.02.2012 г. от 15.00 до 17.00 ч. в зала Пирин на Интер Експо Център София. За участие в срещата сме поканили нашите международни партньори от Балканския алианс на хотелските асоциации (BAHA). От българска страна се предвижда участие на представители от държавни институции, браншовите организации от сферата на туризма и фирми от сигурността в туризма. УС на БХРА кани своите членове на срещата и се надява на активното им участие

И тази година отправяме покана към членовете на асоциацията да изпратят рекламно-информационни материали в офиса на БХРА или на щанда на БХРА по време на ВАКАНЦИЯ & СПА ЕКСПО 2012.

Видяна общо: 767 рейтинг: 0.25

Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.