Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
Новини от бранша
Търсене


ПИШЕТЕ НИ !!!

За по-качествени туристически услуги
Редакцията не публикува само новини, които не са ни изпратени
Абонамент

Държава: 

Balkan Spa Summit на Ваканция 2012

Дата: 16.02.2012

Българската национална асоциация по СПА и уелнес туризъм (NAST), Турската СПА асоциация (TURKSPA), СПА мениджър клуб – Гърция (SMCG) и Сръбската СПА асоциация имат удоволствието да Ви поканят на пресконференция, по повод втората Balkan Spa Summit 2012 - най-значимото събитие в СПА и уелнес индустрията и медицинския туризъм на Балканския полуостров, което ще се проведе от 4 до 7 октомври 2012 г., в хотел Altin Yunus Resort & Thermal Hotel, Чешме, Турция.

Заповядайте на 16 февруари 2012 г., четвъртък, 11:30 ч., в Интер Експо Център, зала Пирин, за да научите какви са темите, които ще се дискутират на предстоящата конференция, какво ще предложи изложението, което ще я съпътства и да получите повече информация за мястото на провеждане

Balkan Spa Summit е традиционен ежегоден форум на Балканския полуостров, който има за цел да популяризира последните постижения на балканската СПА и уелнес индустрия и медицинския туризъм, да запознава с най-новите тенденции и с добрите практики на професионалистите в бранша, като обогатява с теоретични и практически познания в областта на СПА индустрията участниците в нея.

Мисията на конференцията е да даде тласък на бизнеса, да засили сътрудничеството на балканските страни и да предложи на водещите експерти и професионалисти в областта възможности за нови идеи и успешно развитие.

Събитието се организира всяка година от различни балкански страни. Първото издание на Balkan Spa Summit се проведе в България през септември, 2011.

Станимир Станков
тел.: 02 981 30 15
Мобилтел: 0888 127 937
Виваком: 0877 770 876

Видяна общо: 745 рейтинг: 0.24

Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.