Journey.bg - Българският туристически портал
Русская версия English version
Новини от бранша
Търсене


ПИШЕТЕ НИ !!!

За по-качествени туристически услуги
Редакцията не публикува само новини, които не са ни изпратени
Абонамент

Държава: 

VІІІ национален форум на доставчиците на социални услуги

Дата: 04.06.2013

От 4 до 6 юни в хотел Мелиа Гранд Ермитаж, к.к. Златни пясъци, ще се проведе осмият национален форум на доставчиците на социални услуги. Водещата тема на форума е „Европейско партньорство за по успешен преход от обучение към заетост“. Събитието се организира от Министерството на труда и социалната политика, Националното сдружение на общините в Република България, Европейската асоциация на доставчиците на услуги за хора с увреждания (EASPD), Националният алианс за социална отговорност (НАСО) и Националната федерация на работодателите на инвалиди (НФРИ).

Това е най-значимото мероприятие на национално ниво, в сферата на социалните услуги и вече седем години форумът събира водещата част от отговорните и заинтересованите страни у нас, реализиращи социални политики и услуги. Под формата на презентации, дискусии и работни групи се представят и разглеждат актуалната ситуация в социалната сфера у нас, посочват се най-добри практики и се правят препоръки за бъдещото развитие с цел по-добър и достоен живот.

На форума ще присъстват повече от двадесет представители на европейски организации, работещи в над десет страни от Европа и над 150 участници от български организации и институции, ангажирани в социалната сфера. В програмата е включен специален работен ден, чиято основната задача е обмен на опит, знания, умения и добри практики, както по водещата тема за прехода от обучение към заетост за хората с увреждания, така и по други важни теми, касаещи хората с увреждания, социалните услуги и трудовата заетост. Освен обща дискусия, е предвидена и работа в две фокус групи - на работодателите и на доставчиците на социални услуги, по темата за прехода от обучение към заетост за хората с увреждания.

Петя Маркова - редактор при Национален алианс за социална отговорност

Видяна общо: 574 рейтинг: 0.23

Journey.bg предоставя информацията от Вашите материали възможно най-точно, но не поема отговорност за причинени вреди или неудобства при ползването й. Препоръчваме преди да предприемете пътуване да потвърдите със съответните институции важната информация като: визов режим, застраховки, здраве и безопасност, митници, транспорт и пр.

 
главна | търсене | новини | за нас | реклама | за членове
Journey.bg | Борси в България | VІІІ национален форум на доставчиците на социални услуги
© 2000-2020 Journey.bg. Всички права запазени.